#33 Juliol 2018 Un estiu gourmet

Portada de la nostra revista número 33


Parlant de restaurants

Quantes vegades ens hem assegut tranquil·lament a la taula d’un restaurant amb uns amics, i el 80% de la conversa ha girat entorn del món dels restaurants? Menjant unes patates braves i recordant aquell plat excepcional que vam tastar en un petit gastrobar mig amagat de la ciutat. Degustant una paella vora el mar, i rememorant aquell japonès que vam visitar en una llunyana nit d’hivern.
  
Ho hem de confessar, els gourmets som una espècie rara que no pot deixar de parlar de menjar, ni tan sols quan està menjant. I no perquè no gaudeixi del plat que té al davant. Al contrari. Probablement, aquest es convertirà en el tema de conversa de la propera taula i del proper restaurant. Tampoc perquè sigui un fanàtic absolut de la cuina del local que ocupa la conversa en aquell moment. No és necessari. És una qüestió de passió, de reflexió, d’orgull. De pur amor per la gastronomia.
  
Benvinguts al nostre número #33!


Restaurant Manha’o (Vilassar de Dalt)

Recomanats: Manha’o (Vilassar de Dalt)

Autodefinit com un restaurant gastronòmic-tradicional, el Manha’o és allò que popularment es coneix com una proposta d’autor.

Restaurant Mezza (Sant Vicenç de Montalt)

Mezza (Sant Vicenç de Montalt)

Informal i càlid, coneixem el petit restaurant italià de Sant Vicenç de Montalt.

El tomàquet pometa

El Tomàquet Pometa

Començada la temporada d’estiu, arriba el moment de degustar un dels productes més exquisits de l’horta maresmenca.

Apta: tapetes creatives i copes seleccionades

Apta: Tapetes creatives i copes sel·leccionades

Ens endinsem dins la carta d’un dels restaurants més divertits de la comarca


Els millors arrosos del Maresme

Dijous Paella. Guia d’arrossos del Maresme

On preparen els millors arrossos de la comarca? Us presentem una llista amb 20 propostes imprescindibles per gaudir d’una bona paella


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com