Què demanar si visiteu… el nou Yume Sushi & Oysters de Sant Vicenç Molta atenció amants del sushi i la cuina japonesa!

Si sou amants del sushi i la saviesa culinària del país del sol naixent, no podeu deixar de tastar l’exquisida proposta gastronòmica del Yume Sushi & Oysters. Un projecte pioner en la introducció dels “restaurants japonesos” al nostre país, que acaba d’ampliar (i renovar) el seu interessant local de Sant Vicenç de Montalt.

Renovat (i ampliat) des del passat mes de març, redescobrim el que sense cap mena de dubte és un dels restaurants japonesos més interessants del Maresme

El bon producte com a punt de sortida

“Sense una bona matèria primera, és impossible elaborar un bon plat de sushi”. Aquest és el manament principal d’un restaurant construït des del bon producte (els seus propietaris són majoristes de peix, especialitzats en la manipulació de la tonyina), que posa el peix fresc com a punt de partida sobre el qual s’elaboren tots i cada un dels seus plats.

Interior del restaurant Yume Sushi & Oysters de Sant Vicenç de Montalt
Foto: Yume Sushi & Oysters

Un receptari propi

Però no només del bon producte neixen els bons japonesos. Fa falta creativitat, personalitat, originalitat… Sens dubte, el segon punt fort d’una marca que pot presumir d’una de les cartes més singulars del panorama. Així, més enllà de delícies clàssiques de la categoria com el seu sublim sashimi de toro, cal destacar un receptari personal on brillen amb llum pròpia plats com el seu Cadaqués Hot Roll o el ja mític Uramaki Tres Viles.

Plat de Sushi del Yume Sushi & Oysters
Foto: Yume Sushi & Oysters

Especialistes en Ostres

I per completar el triangle, no podem deixar de parlar-vos/recomanar-vos un dels pilars de la casa: les ostres. Un producte que forma part del Yume Sushi & Oysters des del seu naming i sense el qual no s’explicaria aquest interessant projecte gourmet.

Un plat d'Ostres del Yume Sushi & Oysters
Foto: Yume Sushi & Oysters

Els restaurants: Yume Sant Vicenç i Yume Vilassar

El Yume Sushi & Oysters compta amb dos restaurants (amb servei de Delivery i Take Away) a la comarca:

 
· El renovat Yume Sant Vicenç situat al Carrer Montseny de Sant Vicenç de Montalt (Al costat del Centre Comercial Sorli)
· El Yume Vilassar, situat a la plaça de l’Aduana de Vilassar de Mar

Interior del restaurant Yume Sushi & Oysters de Vilassar de Mar
Foto: Yume Vilassar


Yume Sushi & Oysters (Sant Vicenç de Montalt)

Yume Sushi & Oysters (Sant Vicenç de Montalt)

Interior del restaurant Yume Susi & Oysters de Vilassar de Mar

Yume Sushi & Oysters (Vilassar de Mar)