Vilassar de Mar

Sèsam Negre

Cuina de fusió en un local de sushi gourmet

Restaurant Sesam Negre a Vilassar de Mar
Publicat: 2022

És bastant probable que molts dels lectors que arribeu a aquesta ressenya, ja conegueu o fins i tot hàgiu visitat el famós restaurant Sèsam Negre de la Rambla de Mataró. Un negoci del qual fa temps que us parlem a la revista – sense cap mena de dubte, un dels restaurants de sushi més destacats del Maresme – que acaba d’obrir les portes d’un nou local al cor de Vilassar de Mar.

Un nou projecte que segueix l’exitosa fórmula de plats de fusió gastronòmica, bon sushi i tocs de cuina mediterrània que sempre ha caracteritzat el Sèsam Negre. Un espai per visitar amb família, per gaudir amb amics i per sorprendre la parella – no us podeu perdre el seu suculent menú degustació – que estem convençuts farà les delícies dels paladars més exigents.

Un nou projecte que segueix l’exitosa fórmula de plats de fusió gastronòmica, bon sushi i tocs de cuina mediterrània que sempre ha caracteritzat el Sèsam Negre

El local

Una de les coses que més ens agrada del Sèsam Negre és la seva aposta per un interiorisme cuidat, que en aquest cas dóna un continuisme total entre el restaurant de Mataró i el de Vilassar. Un concepte minimalista, que seguint una línia completament elegant, transporta el visitant a un Japó exquisit, on gràcies a les generoses mides del local, tot gourmet hi pot trobar el seu espai.

Pel que fa a la situació, comentar que l’entrada del restaurant es troba en un petit carrer de vianants, situat al final del carrer Colon de Vilassar i que, per tant, la millor opció per deixar el cotxe sense mal de caps és el pàrquing del Mercat Municipal. Un aparcament de pagament situat a dos minuts a peu del restaurant.

Sesam Negre Vilassar Fotografia: @sesamnegre

La seva cuina

Una de les grans preguntes que sempre ens formulen quan ens pregunten per la proposta de fusió del Sèsam Negre és: fa falta ser un entusiasta del sushi per visitar el restaurant? I la resposta – ho sentim, però és el que li fa més justícia – sempre és aquell ambigu sí o no. I no perquè no ens agradi definir-nos, al contrari, sinó perquè es tracta d’un restaurant capaç de deixar sense paraules els amants de la cuina nipona, sent alhora amable i recomanable per aquells a qui això dels makis i els nigiris no els acaba de convèncer.

Així, dins la seva carta, hi trobareu plats com els seus Plaça Cuba o Gostosao – dos dels hot roll estrella de la casa -; els seus J.Roqueta – un uramaki que mai pot faltar quan visitem el Sèsam Negre – o els seus nigiris de Toro amb Foie, per citar la seva carta de plats típicament japonesos. I plats com el seu tataki de salmó, el seu curiós steak tàrtar o la seva seqüència de cebiches, perquè us en feu una idea de la seva carta més oberta a nivell gastronòmic.

Dit això, i per acabar, comentar-vos que per la seva filosofia divertida i, fins i tot podríem dir que una mica “roquera”, el Sèsam Negre és una de les millors opcions que trobareu a la comarca, per iniciar-vos en el deliciós món del sushi.

Sushi Sesam Negre Vilassar Fotografia: @sesamnegre Steak Tartar Sesam Negre Vilassar Fotografia: @sesamnegre

En poques paraules…

🍷 Cuina japonesa de fusió amb productes mediterranis


🎩 Ambient elegant – Especialistes en grups – Espais diferenciats per a grups i parelles
➡ Menú diari 📕 16,90€ 📕 49,80€ (Pica-Pica preu per a 2 persones) ⁣⭐ Novetat: 45€ Menú degustació⁣

💶 Preu mitjà de la carta 30€ – 40€/persona
🕒 Horari: 🌞 Dimecres a Diumenge 🌛 Dimarts a diumenge
🌍 Carrer de Cristòfor Colom, 15. Vilassar de Mar

🚗 Aparcament privat més proper: Aparcament Vicenç Casanovas. Edifici del Nou Mercat de Vilassar de Mar