Arenys de Mar

Sardineta Bistrot

Cuina d’autor al cor d’Arenys de Mar

Sardineta Bistrot restaurant Arenys
Publicat: 2022

Quan un cuiner es capfica per firmar cada un dels plats que surten de la seva cuina, sol ser senyal que s’ha preocupat per mantenir cert nivell de qualitat al llarg de la seva carrera als fogons. És el cas de la Yolanda Majó, que torna al panorama gastronòmic de la comarca amb el Sardineta Bistrot. Un petit restaurant situat al cor d’Arenys de Mar que promet emocions fortes a base dels ingredients que han fet grans els plats de la jove xef: cuina sincera, treballada amb producte de proximitat i grans dosis de personalitat.

Un restaurant per visitar en petit comitè (no hi caben més de 25 comensals) que estem convençuts farà les delícies dels nostres lectors més exigents.

(…)Una essència que es pot veure reflectida en la cuidada tria de productors que n’abasteixen la cuina -sempre de proximitat i a poder ser ecològics- amb aquell plus que sempre dóna la producció artesanal de bases, sofregits i caldos.

El local

Ubicat dins el nucli antic d’Arenys de Mar (a tocar de la Torre d’en Llobet), el Sardineta Bistrot és un restaurant de dimensions generoses, que aposta per oferir un servei de coberts limitat, amb la idea de no perdre ni un bri de l’excel·lència que pregona la cuina. Una filosofia que els permet ser propers, creant una experiència amb un punt casolà, sense que això signifiqui deixar de ser sibarita.

Pel que fa al cotxe, com que el restaurant està situat en un carrer pràcticament de vianants, us recomanem que aparqueu al pàrquing del Port d’Arenys de Mar, situat a escassos 10 minuts a peu del local.

interior del sardineta bistrot Fotografia: Iolanda Pinos

La cuina

Si hi ha una paraula que defineixi la cuina del Sardineta Bistrot i per extensió de la Yolanda Majó, aquesta probablement seria “ànima”. Una essència que es pot veure reflectida en la cuidada tria de productors que n’abasteixen la cuina –sempre de proximitat i a poder ser ecològics- amb aquell plus que sempre dóna la producció artesanal de bases, sofregits i caldos.

Així, en aquesta proposta de “cuina catalana d’autor”, hi podreu trobar plats com el seu carpaccio de gamba blanca d’Arenys; el seu hummus al curri amb arengada fumada; el seu peu de porc sense feina amb mongeta de Ca la Paulina, calamar confitat i suc de rostit o la seva fideuà amb escamarlanets i salsitxes “eco”, present a la seva carta de migdies.

Carpaccio de Gamba del Saridneta Bistrot a Arenys de Mar Fotografia: @sardineta_bistrot Hummus del Sardineta Bistrot a Arenys de Mar Fotografia: @sardineta_bistrot

En poques paraules…

🍷 Cuina tradicional reinventada


🎩 Producte ecològic, de proximitat i de temporada – Especialistes en vins ecològics – Platets per compartir
💶 Preu mitjà de la carta 25-30€/persona
➡ Horari: 🌞 Dimecres a diumenge 🌛 Divendres a dissabte
☎️ 937 920 560

🌍 Carrer d’Avall, 41. Arenys de Mar

🚗 Aparcament primat més proper: Port d’Arenys de Mar