La revista gastronòmica del Maresme

Quatre escapades romàntiques al Maresme Perquè qualsevol excusa és bona per gaudir d’una escapada romàntica amb la parella

Tres escapades romàntiques al Baix Maresme

Gastronomia, relax, aventura i esport. Us proposem quatre hotels ben diferents per escapar-vos amb la vostra parella al Maresme. Quatre escapades ben gourmet per desconnectar de la rutina i viure la comarca des de quatre punts de vista ben diferents. Esteu preparats

Gastronomia, relax, aventura i esport. Us proposem quatre hotels ben diferents per escapar-vos amb la vostra parella al Maresme.

Per a sibarites – Hotel Arrey (Alella)

Emplaçat a la seu del mític Cava Signat, l’Hotel Arrey és una barreja elegant i sofisticada de tradició i modernitat. Un petit oasi de romanticisme, situat a Alella, un dels punts cardinals de la gastronomia de la comarca. Qualificat amb quatre estrelles, l’hotel compta amb 37 habitacions decorades amb gust nòrdic i tocs mediterranis.
 
Un pack romàntic
Si els visiteu, us recomanem que us acolliu al seu pack romàntic. Una manera exquisida de gaudir de tota la tranquil·litat i excel·lència de l’hotel. Disponible com una opció habitual al llarg de l’any, un dels punts forts de l’oferta és que inclou un sopar a Can Balcells, el sublim restaurant del complex.
 
Ens han enamorat
La decoració de l’hotel i la cuina del seu restaurant

Una suite de l'Hotel Arrey d'Alella
Fotografia: Hotel Arrey Alella

Per als amants del relax – Hotel Kalima (Caldes d’Estrac)

Elegant, íntim i divertit. Aquesta és la filosofia del flamant Hotel Kalima de Caldes d’Estrac. Un petit gran hotel urbà situat a dues passes de la platja, que no para de rebre bones qualificacions en webs especialitzades en ressenyes. Dividit en només 11 habitacions (la decoració de la qual ha estat inspirada en diferents dames famoses) cal destacar el seu servei de Spa urbà i el seu excel·lent restaurant de cuina brasilera.
 
Un pack romàntic
L’hotel ofereix diferents opcions de pack romàntic per a parelles, centrades en el servei de Spa. Destaquem el seu “massatge workshop”, un tractament de 1.30h de duració en forma de MasterClass, on aprendre noves tècniques de massatge.
 
Ens han enamorat
La seva habitació dedicada a Nina Simone.

Una de les habitacions de l'Hotel Kalima de Caldes d'Estrac
Fotografia: Hotel Kalima (Caldes d’Estrac)

Per als més aventurers – Cabanes de Dosrius (Dosrius)

Si sou amants de l’aventura, us proposem una estada a les Cabanes de Dosrius. Un hotel natural construït enmig de la Serralada Litoral, que ens proposa l’experiència de passar una nit diferent en una bonica cabana penjada enmig del bosc.

 
Un pack romàntic
L’hotel disposa d’un pack romàntic que inclou un sopar casolà, atrevit i divertit. Això sí, compte amb les comoditats, ja que les cabanes no disposen ni d’electricitat ni d’aigua calenta, pel que haureu d’adaptar-vos a les espelmes i a recollir el sopar en una cistella.
 
Ens han enamorat
La seva cabana Carlet

Cabanes de Dosrius
Fotografia: Cabanes de Dosrius (Dosrius)

Per als amants de l’esport – Hotel Dynamic (Caldes d’Estrac)

Diuen que en la diferenciació està la clau de l’èxit. Això és el que deurien pensar els propietaris de l’Hotel Dynamic de Caldes d’Estrac quan van remodelar un antic negoci de la vila per convertir-lo en un dels primers hotels dedicats a l’esport del nostre país. Un hotel amb trenta habitacions que ofereix una carta de serveis i activitats totalment adaptada a les necessitats dels atletes en tots els nivells.

 
Un pack romàntic
Amb ànims de buscar una proposta diferent, ens quedem amb el seu pack esportiu per a parelles. Un entrenament personalitzat per a dos en forma de stage, per passar un cap de setmana diferent.
 
Ens han enamorat
La cuina (i les vistes) del seu impressionant restaurant panoràmic.

Una de les habitacions de l'Hotel Dynamic de Caldes d'Estrac
Fotografia: Hotel Dynamic (Caldes d’Estrac)

Guia de restaurants gourmet