Els millors restaurants d’Alella Seleccionem els millors restaurants de la vila més vinícola del Maresme

Vinyes del poble d'Alella

Article actualitzat: Estiu 2021

Coneguda dins i fora de les nostres fronteres per la seva excel·lent producció de vins blancs, Alella és un dels municipis gastronòmicament més interessants de la comarca. Un petit nucli gourmet situat a tan sols 15 minuts amb cotxe de Barcelona, que ofereix algunes de les propostes culinàries més irresistibles del Maresme. Ens endinsem en els seus històrics carrers per descobrir-vos alguns dels restaurants més imprescindibles.

Els millors restaurants d’Alella: Un top 5 imprescindible per conèixer tot el potencial gastronòmic de la vila més vinícola del Maresme

🎨 Els Garrofers

Alta cuina en un entorn immillorable

Cuina Creativa

Inspiració, cuina i entorn. Aquest és l’eslògan del restaurant Els Garrofers. Una antiga masia situada a la part alta del municipi (coneguda com a Cal Doctor) on podreu gaudir d’una de les propostes gastronòmiques més refinades de la comarca. Gastronomia contemporània d’arrels tradicionals amb presentacions detallistes i tocs altament gourmets. Imprescindible per als amants de l’alta cuina.

Un plat del restaurant Els Garrofers d'Alella Fotografia: @elsgarrofersalella

🍷 Celler Jordana

La millor combinació de vins i tapes

Amb una carta exclusiva que inclou una selecció de més de 50 vins a copes, el Celler Jordana és un autèntic imprescindible en la gastronomia maresmenca. Un espai sense etiquetes consagrat als àpats informals i al pica-pica, on podreu gaudir d’una de les propostes més exquisides de tota Alella (no podeu deixar de tastar el seu excel·lent pernil ibèric). Perfecte per a vermuts i sopars improvisats.

Una de les coques del Celler Jordana d'Alella Fotografia: @cellerjordana

🏰 Can Cabús

Gastronomia per a tots els públics en una bonica masia catalana

La visita al restaurant Can Cabús d’Alella és recomanable per dos motius: la proposta gastronòmica i l’entorn. Dos pilars que el porten a ser una masia moderna, preparada per albergar tota mena de grups, amb una oferta de menú oberta i capaç d’adaptar-se a una gran varietat de paladars. Per cert, no us podeu perdre el seu arròs caldós, una de les especialitats de la casa. Tocareu el cel!

Arròs caldós amb llamàntol del restaurant Can Cabús d'Alella Fotografia: @xavier.puig

🦑 La DO Tastets d’Alella

Renovant la gastronomia a peu de mercat

Parlar de la D.O. Tastets d’Alella, és citar un dels bars de mercat més interessants de tota la comarca. Un projecte inspirat en el mític Pinotxo de la Boqueria que ha fet del seu extraordinari domini de la cuina catalana un veritable segell d’identitat. Gastronomia de morro fi, capaç de transportar-vos a l’autèntica essència del Maresme. Parada obligada.

Tàrtar de tomàquet de la DO Tastets d'Alella Fotografia: @ladoalella

🛎️ Can Balcells

Gastronomia de luxe

Integrat dins el complex de l’Hotel Arrey d’Alella, un petit “hotel boutique” edificat a la seu d’unes antigues caves locals, Can Balcells és un dels restaurants més sibarites de la comarca. Una proposta plenament mediterrània construïda a base de bon producte i reinterpretacions dels grans clàssics de la nostra cuina. Altament recomanable.

Una paella del restaurant Can Balcells de Alella Fotografia: @cuisineoriol

🌞 La Gravella

Un restaurant d’esperit jove

Integrat dins les instal·lacions del club de tenis Sis-Tres, trobem una de les novetats gastronòmiques de la temporada: La Gravella. Un restaurant d’esperit jove que destaca per una carta versàtil, una terrassa generosa i una especial sensibilitat pel producte de proximitat. Amb influències argentines, no us podeu perdre la seva proposta de carn a la brasa.

Un dels plats de La Gravella d'Alella Fotografia: @lagravella
Mapa de Restaurants

Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com