Els millors restaurants d’Alella Seleccionem els millors restaurants de la vila més vinícola del Maresme

Vinyes del poble d'Alella

Article actualitzat: Hivern 2021

 
Coneguda dins i fora de les nostres fronteres per la seva excel·lent producció de vins blancs, Alella és un dels municipis gastronòmicament més interessants de la comarca. Un petit nucli gourmet situat a tan sols 15 minuts amb cotxe de Barcelona, que ofereix algunes de les propostes culinàries més irresistibles del Maresme. Ens endinsem en els seus històrics carrers per descobrir-vos alguns dels restaurants més imprescindibles.

Els millors restaurants d’Alella: Un top 5 imprescindible per conèixer tot el potencial gastronòmic de la vila més vinícola del Maresme


🎨 Alta cuina en un entorn immillorable – Els Garrofers

Inspiració, cuina i entorn. Aquest és l’eslògan del restaurant Els Garrofers. Una antiga masia situada a la part alta del municipi (coneguda com a Cal Doctor) on podreu gaudir d’una de les propostes gastronòmiques més refinades de la comarca. Gastronomia contemporània d’arrels tradicionals amb presentacions detallistes i tocs altament gourmets. Imprescindible per als amants de l’alta cuina.

Un plat del restaurant Els Garrofers d'Alella
Fotografia: @elsgarrofersalella


🛎️ Gastronomia de luxe – Can Balcells

Actualment i degut a la COVID el restaurant té les portes tancades
Integrat dins el complex de l’Hotel Arrey d’Alella, un petit “hotel boutique” edificat a la seu d’unes antigues caves locals, Can Balcells és un dels restaurants més sibarites de la comarca. Una proposta plenament mediterrània construïda a base de bon producte i reinterpretacions dels grans clàssics de la nostra cuina. Altament recomanable.

Un dels plats del restaurant Can Balcells
Fotografia: @cuisineoriol


🍷 La millor combinació de vins i tapes – Celler Jordana

Amb una carta exclusiva que inclou una selecció de més de 50 vins a copes, el Celler Jordana és un autèntic imprescindible en la gastronomia maresmenca. Un espai sense etiquetes consagrat als àpats informals i al pica-pica, on podreu gaudir d’una de les propostes més exquisides de tota Alella (no podeu deixar de tastar el seu excel·lent pernil ibèric). Perfecte per a vermuts i sopars improvisats.

Un Tàrtar del Celler Jordana d'Alella
Fotografia: @bel_lleonart_


🦑 Renovant la gastronomia a peu de mercat – La DO Tastets d’Alella

Parlar de la D.O. Tastets d’Alella, és citar un dels bars de mercat més interessants de tota la comarca. Un projecte inspirat en el mític Pinotxo de la Boqueria que ha fet del seu extraordinari domini de la cuina catalana un veritable segell d’identitat. Gastronomia de morro fi, capaç de transportar-vos a l’autèntica essència del Maresme. Parada obligada.

Un dels plats de la DO Alella
Fotografia: @ladoalella


🏰 Gastronomia per a tots els públics en una bonica masia catalana – Can Cabús

La visita al restaurant Can Cabús d’Alella és recomanable per dos motius: la proposta gastronòmica i l’entorn. Dos pilars que el porten a ser una masia moderna, preparada per albergar tota mena de grups, amb una oferta de menú oberta i capaç d’adaptar-se a una gran varietat de paladars. Per cert, no us podeu perdre el seu arròs caldós, una de les especialitats de la casa. Tocareu el cel!

Arròs caldós amb llamàntol del restaurant Can Cabús d'Alella
Fotografia: @xavier.puig


🍸 Un oasi de tranquil·litat en un entorn idíl·lic – El Jardí de Can Jonc

Obert els mesos d’estiu

Can Jonc és un dels restaurants d’esdeveniments més idíl·lics i meravellosos del Maresme. Especialitzat en casaments i grans cerimònies, des d’aquest estiu obre les portes del seu espectacular Jardí les tardes de dijous i divendres amb una carta d’allò més informal. Un autèntic oasi de tranquil·litat i bon gust a la part alta d’Alella.

La proposta gastronòmica de Can Jonc a Alella
Fotografia: @sergiofoodie


Mapa de Restaurants


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com