#74 Agost 2022

La revista gastronòmica del Maresme

Edició 74 de la revista Maresme Gourmet

Editorial

Discursos gastronòmics que valen la pena ser escoltats

Una de les coses més gratificants d’editar una revista com la que teniu entre les mans, és la satisfacció de posar el micròfon (o en el nostre cas, la gravadora) davant de persones sovint anònimes amb moltes coses a dir en el món de la gastronomia.

L’alegria de donar veu a perfils que, per lògiques de mercat, són ignorats pels grans mitjans de comunicació senzillament perquè són massa petits per poder interessar a un públic de masses. I no ho diem com a crítica. De fet, és al contrari. Cadascú juga i ha de jugar el seu paper en aquesta vida. I el nostre com a medi local, amb ganes de reivindicar la gastronomia maresmenca, pensem que ha de ser aquest. El d’acostar-vos discursos gastronòmics que valen la pena ser escoltats.

Benvinguts a la nostra edició #74!
Els restaurants recomanats d’aquest mesL’entrevista del mes

Pez Globo Mataró

Pez Globo: tapes, música i arrossos de primera

Quan comencem a rebre missatges alertant-nos sobre un restaurant que acaba d’obrir les seves portes, sol ser molt bon senyal. I us podem assegurar que el Pez Globo és un d’aquells locals que ha batut rècords en matèria de suggeriments i de “n’heu de parlar a la revista”.

Llegir Article


Altres articles que hem publicat en format digital

Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com