La revista gastronòmica del Maresme

Tresmacarrons (El Masnou) Una parada obligatòria pels amants del bon menjar (des del 2015 compta amb una Estrella Michelin)

Ubicat a l’extrem est del Masnou, en el context d’una petita zona comercial àmplia i ben comunicada, trobem el restaurant Tresmacarrons. Una parada obligatòria pels amants del bon menjar (des del 2015 compta amb una Estrella Michelin) i que ofereix als seus comensals una versió lliure i contemporània de la cuina maresmenca de proximitat.
 
Amants de l’elegància i el bon gust, és ideal tant per aquells qui busquin sorprendre la parella amb un bon sopar, com per aquells qui necessitin impressionar, a base de delicatessen, un grup exigent d’amics.

Podríem definir la cuina del Tresmacarrons com una proposta lliure de la cuina catalana contemporània. Una filosofia oberta, sempre centrada en el producte maresmenc fresc i de temporada

El local

Sobri i distingit, el local on s’ubica el restaurant posa per davant la comoditat dels clients per sobre de qualsevol altra consideració d’espai o distribució. Així, ens trobem amb un menjador de poques taules, ampli i lluminós, on l’excel·lència i el refinament es combinen de manera natural amb un estil arquitectònic fresc i marcadament mediterrani.
 
Pensat per accedir-hi amb cotxe, cal remarcar en aquest apartat el tranquil aparcament a l’aire lliure, situat just davant del restaurant, on deixar el vehicle gratuïtament sense els maldecaps propis dels grans nuclis urbans.


Fotografia: @raulgm

La seva cuina

Liderada pel xef Miquel Aldana, podríem definir la cuina del Tresmacarrons com una proposta lliure de la cuina catalana contemporània. Una filosofia oberta, sempre centrada en el producte maresmenc fresc i de temporada, on qualsevol influència gastronòmica és capaç de trobar-hi el seu espai.
 
Així, alguns dels plats que podríem destacar de la seva carta són: la seva vieira amb cansalada o les seves “Kokotxas” de lluç amb refregit d’alls, en el seu apartat d’entrants; el seu Tàrtar de ventresca de tonyina amb Shiso o els seus Canelons amb múrgoles a la crema, en el seu apartat de plats clàssics de la carta; i el seu Pèsol amb tripa de bacallà i botifarra negra o el seu Suquet de llamàntol amb mantega d’avellanes i carxofes, en el seu apartat de plats de temporada.
 
Comentar finalment que disposen de dos menús degustació. El Tradició a un preu de 79€, on podreu tastar alguns dels grans clàssics de la cuina catalana. I el Temporada a un preu de 95€, un menú d’estil contemporani que adapta les seves creacions a l’època de l’any en què ens trobem. No obstant això, si el que busqueu és gaudir al màxim de la seva cuina, el que us recomanem és que opteu per la seva carta de plats i racions, a un preu mitjà per comensal d’uns 60€.


Fotografia: @xaviviro


Fotografia: @andreaninamore


Fotografia: @dlab.barcelona

Guia de restaurants gourmet