Tacoteca Pastor РVilassar de Mar El M̬xic m̩s gourmet en format take away

Molta atenció als amants dels tacos, les quesadilles i la gastronomia mexicana. Una nova referència gastronòmica acaba d’aterrar a la comarca: La Tacoteca Pastor. Un negoci familiar amb seu a Vilassar de Mar (Barcelona i Granollers), decidit a posar sobre la taula una nova manera d’entendre la gastronomia take away… En repassem els seus pilars fonamentals.

Preus assequibles, productes naturals i un nou concepte de la idea take away pensat per compartir: descobrim la Tacoteca Pastor de Vilassar de Mar

Un #fastfood saludable

Si un concepte s’ha consolidat en els últims anys a l’hora d’imaginar negocis associats a la idea de #fastfood, aquest és sense cap mena de dubte el concepte de treballar amb menjar saludable. Una tendència global que els creadors de la Tacoteca Pastor han tingut molt en compte a l’hora de dissenyar un menú basat en productes frescos i en execucions treballades a baixa temperatura. Gastronomia sana per a paladars exigents.

Tacos de la Tacoteca Pastor
Fotografia:@marianenova770703

Mèxic a la catalana

El principal fre a l’hora de pensar a menjar plats mexicans és la seva afició pel picant. Doncs atenció, que ningú s’espanti, els plats de la Tacoteca Pastor no són picants. De fet, els podríem considerar com una versió adaptada al paladar català dels gustos més característics de la cultura centreamericana. El que popularment podríem etiquetar com una proposta pensada per a tots els públics (per cert, els amants del picant no patiu, no us quedareu curts 😉 ).

Sabors de Méxic
Fotografia:@tacotecapastor

Un sistema do-it-yourself

Pot ser que al principi resulti una mica xocant, però un dels grans encerts d’aquesta tacoteca gourmet és el seu sistema de do-it-yourself. Un plantejament obert que fa al client partícip del procés d’elaboració, en pro de la qualitat gastronòmica. D’aquesta manera, en demanar la nostra comanda, rebrem els ingredients principals envasats al buit, llestos per escalfar-se al microones en dos minuts. Una fórmula ideal que, entre altres coses, és perfecta per preparar àpats amb antelació.

Sistema Do it Yourself de la Tacoteca Pastor
Fotografia:@tacotecapastor

Oferta gastronòmica

Pensada per compartir, l’oferta gastronòmica de la Tacoteca Pastor es basa en dos grans blocs: els burritos i les quesadilles. Dos formats informals que resulten ideals per sopars familiars o per petites trobades d’amics. Per cert, no us podeu perdre el seu cheesecake. Sempre s’ha de deixar un raconet per les postres!

Una de las quesadillas de la Tacoteca Pastor
Fotografia:@tacotecapastor

En poques paraules…

🇲🇽 Tacos, quesadilles i gastronomia mexicana


💵 Al voltant dels 10-15€ per persona
  
✅ En cap de setmana tenen la promoció “tacontento”. 4 burritos, 2 cheesecake i 2 cerveses per 20€


🛵 Radi d’acció: Vilassar de Mar/ Dalt, Premià de Mar/ Dalt, Cabrera de Mar, Mataró i Argentona
  
☎️ 937 531 902
  
🚩 Carrer de Narcís Monturiol, 48. Vilassar de Mar
   
🕓 Dimecres, Divendres i Dissabte en servei de nitAjuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com