Take Away Mataró

Plant Made Sushi

Una nova proposta take away basada en la cuina vegana / vegetariana

Plant Made Sushi

Les millors receptes de la gastronomia nipona, però portades a la cuina vegana / vegetariana. Aquesta és la proposta del Plant Made Sushi, el nou llançament del prestigiós restaurant Su. Cocina Japonesa de Mataró. Un projecte amb una marcada sensibilitat per la gastronomia naturista, que porta la seva filosofia gourmet a un altre nivell presentant una nova submarca completament “Plant Made”. Us la presentem a continuació!

Un take away a la japonesa que, des d’un perfil sibarita, reivindica amb la seva carta una nova manera d’entendre la cuina nipona.

Cuina vegana a la japonesa

La gastronomia nipona ha evolucionat molt en els últims anys. Tant, que ens atreviríem a dir que ja fa temps que la paraula sushi no només hauria d’estar associada a la idea clàssica de «peix cru», sinó que hauria d’admetre moltes altres possibilitats gastronòmiques. I és precisament en aquest punt on encaixa perfectament la filosofia vegana de Plant Made Sushi. Un take away a la japonesa que, des d’un perfil sibarita, reivindica amb la seva carta una nova manera d’entendre la cuina nipona.

Un dels plats de Plant Made Sushi Fotografia: @plant_made_sushi

L’estrella de la casa: Uramakis Vegans

Amb les bases establertes, a Plant Made Sushi hi trobareu plats per a vegans i vegetarians, on tot seguit ens endinsem en el seu repertori d’exquisideses. Un menú molt ben treballat on per sobre de tot destaca una secció completament estel·lar: els seus Uramakis vegans. Entre els nostres preferits el seu Uramaki de tempura de verdures, shichimi, pebrot vermell caramel·litzat i crema de tofu (us el mostrem a la fotografia). Tota una declaració d’intencions.

Uramaki Vegano de Plan Made Sushi Fotografia: @plant_made_sushi

Els convidats: Ramen Vegetal, Haurmakis i Cebiche

Acompanyant la carta, cal destacar la bona feina de l’equip de cuina del restaurant Su. a l’hora de readaptar bona part de les seves especialitats a la cuina vegetariana. D’aquesta manera ens trobem plats tan interessants com el seu ramen vegetal, el seu cebiche d’heura (el podeu veure a la fotografia) o els seus haurmakis, els seus rolls farcits de verdures.

Cebiche Vegano de Plant Made Sushi Fotografia: @plant_made_sushi

En poques paraules…

🍲 Cuina japonesa vegana / vegetariana


💵 Al voltant dels 20€ per persona

✅ Ens encanten els seus Uramakis Vegetarians
🛵 Repartiment a Mataró
☎️ 683 49 99 09

🕓 De dilluns a diumenge: 12h – 23h


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com