Mataró

The Green Truck

Street food saludable i plats vegans a la platja de Mataró

The Green Truck Guingueta Mataró
Publicat: 2022

Too Good To Be Healthy! Amb aquest eslògan tan surfista es presenta The Green Truck. Un xiringuito situat a la platja del Callao de Mataró que ens ha cridat molt l’atenció per la seva proposta “gastronòmicament alternativa” de plats saludables. Un concepte que fuig dels grans clàssics de la categoria i que ens presenta una guingueta molt natural amb una carta construïda a base d’amanidetes d’estiu, entrepans healthy i per descomptat una bona llista de tapes divertides per picar.

Un raconet on les bones vibracions són marca de la casa i que estem convençuts que resultarà ideal si esteu buscant un lloc informal per picar alguna cosa amb la parella o els amics. Per cert, abans de continuar, comentar-vos també que disposen d’una àmplia oferta de plats vegans i opcions sense gluten.

Un concepte que fuig dels grans clàssics de la categoria i que ens presenta una guingueta molt natural amb una carta construïda a base d’amanidetes d’estiu, entrepans healthy i per descomptat una bona llista de tapes divertides per picar

El local

No ens complicarem per descriure el local del Green Truck: es tracta d’una food truck adjunta a una agradable terrasseta elevada sobre la platja. Una aposta simple, però elegant per un concepte que fuig de les etiquetes i que es troba còmode en una idea informal de mossegada ràpida a la platja.

Comentar, a més, que la guingueta es troba al costat del gran aparcament de sorra que se situa al costat de les instal·lacions de la piscina, la qual cosa pot ser un avantatge per si heu de fer servir el cotxe per arribar-hi.

Local de The Green Truck a Mataró Fotografia: @puertoysia
La seva cuina

En els seus orígens, The Green Truck era el que podríem catalogar com un xiringuito vegà, però avui dia podríem dir que la seva cuina ha evolucionat cap a aquesta idea de “street food” saludable que apuntem al subtítol d’aquest article. Una carta inclusiva amb espai per a tothom i una clara aposta pel producte local.

Així, si donem una ullada ràpida a la seva proposta de plats, us destacarem les seves braves i els seus natxos de la casa a l’apartat de plats per picar; la seva amanida green green i la seva torrada de salmó en l’apartat de “plats de platja”; i finalment el seu vegetal o el seu bikini XL a l’apartat d’entrepans. Sense oblidar la seva línia d’esmorzars o despertars positius, on destaquem la seva granola bowl i la seva torrada americana.

Plats de The Green Truck una guingueta a Mataró Fotografia: @thegreentruck_mataro Entrepa de The Green Truck una Guingueta a Mataró Fotografia: @thegreentruck_mataro

En poques paraules…

? Tapes i entrepans saludables


? Terrassa al passeig marítim – Take Away – Moltes opcions veganes i sense gluten
💶 Preu mitjà de la carta. 15-20 €/persona
🕒 Horari: ??Dilluns a diumenge
? 611 663 172

? Platja del Callao. Mataró

🚗 Aparcaments més propers: aparcament de sorra adjunt a la Piscina de Mataró