Sant Vicenç de Montalt

Racó 19

Quan l’entorn aporta valor a la gastronomia

Integrat dins el complex del Club de Golf de Sant Vicenç de Montalt, hi trobem el Racó 19. Un restaurant mediterrani de receptes exquisides i plats de temporada, que ha fet de la cuina de mercat i els productes frescos els seus principals senyals d’identitat.

D’experiència contrastada (el restaurant pertany al prestigiós Grup Racó) es tracta d’un projecte sòlid i elegant, on paisatge i cuina conviuen de manera simbiòtica amb un espai distingit i a la vegada acollidor. Un restaurant fet de racons, molt recomanable per a grans celebracions, àpats familiars i parelles amb ganes d’escapar de la ciutat.

La cuina del Racó 19 és un homenatge al mateix sentit de la paraula gastronomia. Una cuina sovint feta a la brasa, però també treballada a foc lent i coccions respectuoses, (…)

??‍♂️ El local

Tot i trobar-se integrat dins el complex golfístic, el Racó 19 és un restaurant independent. El que vol dir que es troba obert a tots els públics, sense necessitat de pertànyer o participar en cap activitat esportiva. Dit això, ens trobarem amb un espai senyorial que destaca per les seves vistes a la costa maresmenca, el silenci i la refinada tranquil·litat en totes les seves estances.

Un local lluminós, on el verd imperant del seu entorn es barreja de manera excel·lent amb les línies sòbries que conformen els seus menjadors, i on cal destacar la seva espectacular terrassa d’estiu. Un veritable luxe on connectar amb l’autèntic esperit sibarita de la comarca.

Pel que fa a l’aparcament, ressenyar que el club de golf compta amb el seu propi pàrquing a disposició dels clients del restaurant.

Menjador interior del restaurant Racó19 Fotografia: @raco.19

La seva cuina

Construïda sobre la base del bon producte, la temporada i la reinterpretació justa i contemporània de les grans receptes tradicionals, la cuina del Racó 19 és un homenatge al mateix sentit de la paraula gastronomia. Una cuina sovint feta a la brasa, però també treballada a foc lent i coccions respectuoses, pensada sempre per treure el màxim potencial de cada producte.

D’aquesta manera, ens trobem amb plats tan exquisits com els seus Rigatoni amb bolets o els seus Pèsols del Maresme ofegats amb botifarra negra i blanca, en el seu apartat d’entrants; o el seu Sant Pere a les herbes i el seu Arròs de llagostins i calamars, en el seu apartat de plats principals. Sense oblidar els seus espectaculars entrecots a la brasa, una de les estrelles del restaurant.

Un plat de Pèsols del Maresme Fotografia: @raco.19  Sant Pere a les herbes del restaurant Racó19 Fotografia: @raco.19

En poques paraules…

🍷 Cuina mediterrània de temporada especialitzada en peixos i carns a la brasa


? Integrat dins el Club de Golf Sant Vicenç (obert a tots els públics) – Especialista en menús familiars i de grup
📕 Menú diari. ? 18,90 € laborals migdia

💶 Preu mitjà de la carta. 30€/persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia : Dimarts a Diumenge 🌛Nit : Divendres i Dissabte + festius de calendari. També obren especialment per a grups nombrosos
? 676 088 018

? Carrer Vinyes d’en Mandri, 82. Sant Vicenç de Montalt

🚗 Aparcament privat gratuït