Els millors pastissos a domicili del Maresme

Us presentem les pastisseries online més interessants que podreu trobar a la zona del Maresme

Pastissos a domicili
Article publicat: 2022

Estàs buscant opcions per encarregar un pastís a domicili a la zona del Maresme? Et presentem alguns dels millors serveis de pastisseria online que podràs trobar al llarg i ample de la comarca.

Un recopilatori pràctic en el qual posem tota la nostra experiència al vostre servei per tal que pugueu gaudir, sense moure un peu de casa i amb totes les comoditats, d’un autèntic pastís gourmet.

Estàs buscant pastisseries amb servei a domicili a la comarca del Maresme? Et presentem un recopilatori amb algunes de les opcions de pastissos online més gourmet del territori

Pastissos Online Mataró

? La Marineta


Comencem aquest recopilatori de pastissos amb servei a domicili citant la botiga online de La Marineta de Mataró. Un interessantíssim restaurant gourmet que, des de fa mesos, ha inaugurat una completa i interessant botiga de menjar per emportar. Dins del seu catàleg de pastissos per encàrrec, hi trobareu un exquisit “Pastís coulant de sis formatges” i un “Pastís de Xoco Manjarí Coulant”. Les dues opcions es preparen amb una mida estàndard de 6 a 8 racions.

Pastissos Online a Mataró Fotografia: La Marineta


Pastis d’Aniversari a Domicili

? La Gofreria


Si voleu encarregar un pastís d’aniversari a domicili a la zona de Mataró, una de les vostres millors opcions és la que ofereix l’e-commerce de La Gofreria de Mataró. Una cafeteria amb un interessant obrador de pastissos que ofereix un complet servei d’entrega de pastissos a domicili. Perquè bufar les espelmes mai havia sigut tan fàcil.

Pastis Aniversari a Domicili Fotografia: La Gofreria


Pastissos originals

? Petits Délices


A poc a poc i amb bona lletra, el Petit Delices s’ha fet un lloc entre les cafeteries més interessants de la ciutat de Mataró. Un projecte que acaba d’obrir una segona línia de negoci, oferint la seva exquisida llista de pastissos i cookies per encàrrec. Per cert, disposen d’una atractiva línia de pastisseria vegana.

Pastis Cumpleanys Fotografia: @petitsdelices_mataro


Pastissos Sense Gluten

? The Hell You Eat


The Hell You Eat és una pastisseria digital que acaba de ser acreditada com a obrador sense gluten per l’Associació de Celíacs de Catalunya. Ofereix un ampli catàleg de productes entre els quals destaquem els seus pastissos personalitzats i una gran oferta de “cupcakes” i galetes.

Pastis Sense Gluten Online Fotografia: @thehellyoueat


Voleu encarregar un pastís a domicili a la zona del Maresme? Us presentem un recopilatori amb els millors pastissos a domicili del Maresme. Un recopilatori en què ressenyem les millors pastisseries de la comarca on comprar un pastís d’aniversari o un pastís personalitzat via online. Un recorregut per a les pastisseries més interessants de Mataró, Alella, El Masnou o Arenys de Mar.