Mataró

La Marineta

Els platets de sempre com mai els havies vist!

La Marineta Mataró
Actualitzat: 2022

Situat al carrer de Cuba de Mataró, una de les zones gastronòmicament més interessants de la capital del Maresme trobem la Marineta. Un deliciós restaurant d’arrels mataronines que ofereix una versió molt personal i creativa dels “platets de sempre”.

Un restaurant obert, lluminós i festiu capaç de fer aturar les agulles del rellotge amb una proposta gastronòmica tant atrevida com seductora. Sens dubte, un lloc ideal per gaudir d’un àpat especial, bé sigui amb la parella (és ideal com a restaurant romàntic), la família o els amics.

La Marineta ofereix una carta plena de plats ben treballats que varien cada temporada i que destaquen per una presentació divertida

El local

Construït a la planta baixa d’un antic edifici que recorda les arrels industrials de la comarca, la Marineta és un restaurant fresc que aposta per una decoració càlida a mig camí entre l’ambient cosmopolita i els tocs mediterranis. Una decoració íntima que, d’una banda és capaç de transportar al comensal a la sofisticació i el caire modern de les grans ciutats, però que de l’altra, conserva intacte el tarannà casolà i el caràcter obert propi dels petits nuclis urbans.

Pel que fa a l’exterior del local, comentar que el restaurant es troba ubicat en una zona blava, on podreu deixar el cotxe fàcilment a escassos metres del local, i que si preferiu aparcar sota cobert, la millor opció és que opteu pel pàrquing de la plaça de Cuba, situat a escassos dos minuts a peu del restaurant.

Interior de La Marineta a Mataró Fotografia: La Marineta
La seva cuina

Però si per alguna cosa és famosa la Marineta és per les virtuts de la seva cuina, liderada pel jove xef Pere Patuel (a qui podreu conèixer més a fons en aquesta entrevista). Una cuina creativa que, si bé aposta per l’avantguarda, no busca la sofisticació total en les seves receptes.

Així, perquè us en feu una idea, algun dels plats més representatius de la seva carta són les seves braves que no piquen, la seva infusió de bolets japonesos amb fideus en directe, els seus super hummus amb gust de cigrons, escalivada, tomàquet i alfàbrega, o els seus ⛱️ llagostins tigre prenent el sol.

Plats ben treballats que varien cada temporada i que destaquen per una presentació divertida, lluny de totes les regles establertes en el món de la cuina.

Steak Tàrtar by La Marineta Fotografia: La Marineta Un plat del restaurant La Marineta de Mataró Fotografia: La Marineta

En poques paraules…

🍷 Cuina creativa de disseny


🎩 Ambient Informal – Ideal per a dies especials – Secció Delivery
📕 Menú diari. 21,50€ dt-dv

💶 Preu mitjà de la carta. 40 €/persona
🕒 Horari: 🌞 Dimarts a dissabte 🌛 Dimarts a dissabte
☎️ 935 126 022

🌍 Carrer de Cuba, 76. Mataró.

🚗 Aparcament privat més proper: Mercat de la Plaça de Cuba.