Nïbs, taller de xocolata Necessiteu una excusa per comprar una peça de xocolata? La tenim

Logotip del Nibs Taller de Xocolata de Mataró

Article revisat: Març 2021

Presentem el Nïbs, un petit taller de xocolata ? artesanal, ubicat al nucli antic de Mataró, que ofereix una de les seleccions de xocolata més bufones i gustoses de la comarca. Trufes, bombons, petites figuretes de disseny, complements per fer pastissos o fins i tot preparats per fer xocolata desfeta en són algunes de les seves especialitats.

Parlem amb la Núria Oms, la seva responsable i fundadora perquè ens expliqui, detalladament, el motiu de ser de tots i cadascun dels seus productes estrella.

Trufes, bombons, petites figuretes de disseny, complements per fer pastissos o fins i tot preparats per fer xocolata desfeta en són algunes de les seves especialitats
? Piruletes de xocolata

Fetes a mà i completament personalitzades. Les piruletes de xocolata són ja un clàssic dins del món de la bomboneria i un regal perfecte per tenir un detall especial en un aniversari, una comunió o un casament. De factura artesanal, les piruletes del Nïbs es diferencien de les de la majoria de pastisseries perquè no utilitzen impressions digitals en els seus dissenys, cosa que les converteix en peces úniques i irrepetibles.

Piruletes de xocolata del nibs taller de xocolata Fotografia: Nibs. Taller de Xocolata

? Missatges de xocolata

De targetes de regal n’hi ha de molts tipus, però poques de tan dolces o que vinguin tant de gust. Aquesta és la idea que hi ha al darrere d’aquesta evolució de les típiques plaquetes de xocolata dels pastissos, i que troben en la personalització total i en els missatges íntims la seva raó de ser. Ideals tant per “Vals de compra” originals com per enviar missatges codificats a persones especials.

Missatges de Xocolata del Nibs taller de xocolata Fotografia: Nibs. Taller de Xocolata

? Figures de xocolata

Les figuretes de xocolata no només són sinònim de mones de Pasqua, sinó que poden funcionar molt bé per a tot tipus de situacions. Una de les que més ens ha captivat, per romàntica i original, és la de l’anècdota del nuvi que va fer servir una figureta de dos pingüins ? de xocolata del Nïbs per amagar un anell de compromís i demanar la mà a la seva parella. Així que ja sabeu: només fa falta imaginació, una excusa i l’ocasió ideal.

Figures de Xocolata del Nibs taller de Xocolata Fotografia: Nibs. Taller de Xocolata

☕ Xocolata en pols

Una de les idees que més ens ha seduït de tota la botiga. Xocolata en pols artesanal, seguint la mateixa recepta dels besavis de la Núria (pastissers de tota la vida a la ciutat de Mataró). Sens dubte, un viatge gustatiu a una època i a un temps que, gastronòmicament, val la pena reivindicar. Un present molt especial pels més veterans de la casa.

Xocolata en pols del Nïbs taller de xocolata Fotografia: Nibs. Taller de Xocolata

? Rajoles de xocolata

Si sou amants de les rajoles de xocolata, no podeu passar sense tastar una de les 17 varietats que preparen al taller. Totalment fetes a mà, destaquen pel treballat de les seves receptes, que mariden des dels ingredients més clàssics (val la pena tastar la rajola de xocolata negra amb sal) fins als més atrevits. Sens dubte, l’autoregal perfecte!

Rajoles de Xocolata del Nibs Fotografia: Nibs. Taller de Xocolata

☺️ Trufes i bombons

Els més clàssics de la casa, que abracen des de les taronges confitades banyades amb xocolata fins a les trufes congelades d’estiu. El repertori de bombons i de petites delícies vestides de xocolata és d’aquelles de les que fan patxoca i que mai passen de moda a l’hora de tenir un detall especial. Les serveixen en caixes combinades i en petits packs a mida.

Trufes del Nibs. Taller de Xocolata Fotografia: Nibs. Taller de Xocolata

? Postres de cullera

I acabem aquest breu repàs (després d’aquest reportatge, encara us deixem molta botiga per descobrir) amb una proposta, per si necessiteu portar unes postres especials a casa d’uns amfitrions llaminers. Es tracta de la seva terrina de textures de xocolata negra, un postre de cullera per servir fred, totalment exquisit. I és que, qui ha dit que a l’estiu no es pot menjar xocolata?

Un dels postres d'estiu que prepara el Nibs taller de xocolata Fotografia: Nibs. Taller de Xocolata