Els millors vins catalans del 2021 O les millors referències per descobrir la "Catalunya vinícola" al llarg del 2021

Els millors vins catalans del 2021

Una de les coses que més ens agrada del món del vi és que sempre hi ha algun tresor a descobrir. Sigui per l’anyada, per la història amagada darrere una ampolla coberta de pols o simplement perquè és del tot impossible controlar totes les referències vinícoles que arriben a sortir al mercat, el món del vi és sempre una capsa de sorpreses.
  
És per això que hem volgut elaborar aquest article especial pensat per descobrir-vos alguns dels millors vins produïts a Catalunya. Descobertes que de ben segur maridaran perfecte amb aquest 2021 que tot just comença.

Us presentem una llista amb alguns dels millors vins catalans per descobrir al llarg d’aquest 2021


Waltraud – Bodegues Torres

Comencem aquesta llista amb el que sempre ens ha semblat un “rara avis” dins la innumerable llista de vins produïts a Catalunya. Parlem del Waltraud, el Riesling que produeix al Penedès la coneguda Bodega Torres. Un vi que sempre ens ha descol·locat, probablement per la seva influència mediterrània que l’allunya d’altres vins produïts amb el mateix raïm a zones més típiques com Renània o l’Alsàcia. Un vi exclusiu, per prendre sense presses.

Waltraud - Bodegues Torres
Fotografia: Bodegues Torres


Jean Leon 3055 Chardonnay

Si li pregunteu a un expert quin és un dels millors Chardonnays que es produeixen a Catalunya amb relació qualitat/preu, és ben probable que el Jean Leon 3055 estigui en el seu Top3. Un vi ecològic que resulta nítid i aromàtic a la vegada, i que compta amb l’entranyable virtut de fer-te sempre quedar bé. Excepcional.

Jean Leon Chardonnay
Fotografia: @jeanleon1963


Abadal. Picapoll – Masies d’Avinyó

El Picapoll és una varietat de raïm autòctona de Catalunya que es cultiva en exclusiva a la zona del Bages. Amb un gust suau i molt característic, us recomanem tastar el que per nosaltres és el que millor el representa, l’Abadal. Picapoll de les Masies d’Avinyó. Delicat i amb un punt capritxós, estem convençuts que no us deixarà indiferents.

Abadal - Picapoll
Fotografia: @vinotecaorigen


Clos de Torribas – Pinord

Un negre criança lleuger i equilibrat que sempre ens ha funcionat perfectament en tota mena de sopars. Potser el que més en destaca és un punt de suavitat molt agradable que el converteix en un vi molt fàcil de maridar. Una aposta excel·lent si busqueu un vi versàtil.

Clos de Torribas - Pinord
Fotografia: @pinordwinery


Rebels de Batea – 7 Magnífics

Una referència molt llaminera que potser no acapararà grans titulars, però que, pel seu caràcter tranquil i polit, mereix un reconeixement. Un vi jove, afruitat, lleugerament picant, amb un punt dolç, que lluny de les apostes arriscades, destaca per la seva quotidianitat. Un vi sense complicacions, exemple perfecte dels vins produïts a la Terra Alta.

Rebels de Batea - 7 Magnífics
Fotografia: @antwahn_matas


Millors vins catalans 2020

Els 10 millors vins catalans (que hem tastat) aquest 2020


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com