Lumber Bar (Mataró) Cocteleria i licors d’alta gamma

Interior del Lumber Bar de Mataró

Actualització: Actualment el Lumber Bar ha tancat les seves portes.
  
Situat porta per porta amb el restaurant Lumber de Mataró, trobem el Lumber Bar. El segon projecte d’aquesta petita família de restaurants amants de la cultura nord-americana que, en aquesta ocasió, han decidit centrar la seva oferta gastronòmica en el món de la cocteleria i els licors d’alta gamma.
 

Ideal tant per anar a fer una copa després de sopar com per fer una mica de gana abans de començar un bon tiberi, el Lumber Bar és un local informal que, com el restaurant original, convida al visitant a escapar de la rutina a través de la seva essència americana.

Centrada en la licoreria, la proposta del Lumber Bar és d’aquella que fa salivar als amants del bon whisky de malta o els còctels d’autor

El local

Rústic i acollidor, el Lumber Bar segueix la línia ambiental que sempre ha caracteritzat el restaurant, inspirada en les mítiques cabanyes de fusta que defineixen les zones boscoses del nord dels Estats Units. Així, el seu és un ambient càlid i proper, capaç d’allunyar-nos de les presses del dia a dia per acostar-nos a la puresa i el ritme de la vida senzilla dels habitants d’estats amb tanta personalitat com Wisconsin o Wyoming.
 

Pel que fa a l’aparcament, comentar que, tot i que no podreu aparcar al mateix carrer on es troba el Bar, la zona és plena d’aparcament en règim de zona blava. I que si preferiu deixar el cotxe sota cobert, compteu amb l’aparcament de la plaça de Cuba com a opció més propera al local.

Interior del Lumber Bar
Fotografia:@maresmegourmet

La seva cuina

Centrada en la licoreria, la proposta del Lumber Bar és d’aquella que fa salivar als amants del bon whisky de malta o els còctels d’autor. Amb més de 50 referències seleccionades, cal destacar entre el seu recull de licors copes tan exclusives com la del whisky escocès Lagavulin, madurat en fusta durant 14 anys, el també escocès Oban amb una maduració de 14 anys o el luxós vodka Belvedere.
 

Pel que fa als còctels, comentar que destaquen en la seva carta clàssics com el Mojito, la pinya colada o el Cosmopolitan, i copes més d’autor com poden ser la Caipijagga, una Caipirinya preparada amb Jägermeister, o el Sweet Dreams, una copa especial preparada amb trufa i licor de plàtan.
 

Finalment, pels amants de la cervesa, explicar que el bar compta amb tres varietats de la ja mítica cervesa Lumber, creada pel restaurant. Una primera de rossa, una segona Prèmium i una tercera negra.

Carta de còctels del Lumber Bar
Fotografia: @carlaestebanp

Una copa del Lumber Bar
Fotografia: @criisrossala