Cinc cases per enamorar-se del Maresme Ens fixem en algunes de les cases més espectaculars del catàleg de la immobiliària Best Maresme de Cabrils

Cinc cases per enamorar-se del Maresme

Viure al Maresme és habitar en un territori tranquil, de temperatures suaus, llum mediterrània i un equilibri gairebé simbiòtic entre la força del mar i la serenor de la muntanya. Un caràcter amable, il·lusionant i proper que durant anys ha enamorat arquitectes d’arreu del planeta, donant lloc a autèntiques joies arquitectòniques com, per exemple, les modernistes Casa Coll i Regàs de Mataró o la Casa del Marquès de la Manguera del Masnou.

Una tradició que ha arribat als nostres dies, i que es veu reflectida en catàlegs tan impressionants com el de la immobiliària BestMaresme de Cabrils. Deixem la gastronomia de banda per uns instants, per fixar-nos en cinc dels seus edificis més espectaculars. Cases de somni en les quals el Maresme és capaç de lluir en tota la seva esplendor.

Donem un cop d’ull al catàleg de Best Maresme a la comarca, una de les immobiliàries de luxe més sibarites del Maresme
🏡 Vistes panoràmiques

Obrir les cortines i gaudir de la majestuositat de la natura en un format totalment panoràmic. Una casa situada a Cabrils, completament enamorada de la llum blanca del Mediterrani.

Una de les cases de Best Maresme a Cabrils Fotografia: BestMaresme

🛋️ Arquitectura moderna

L’exemple perfecte del que podríem considerar com «arquitectura moderna», podria ser perfectament aquesta majestuosa casa de Cabrera de Mar. Un edifici tot just acabat de construir que explica com ningú el concepte de minimalisme.

Una de les Cases de Best Maresme a Cabrera de Mar Fotografia: BestMaresme

🔎 Confort en estat pur

Una d’aquelles cases on no ens importaria pas tornar a passar un altre confinament. Piscina, jacuzzi, barbacoa, xemeneia i tota mena de comoditats en una veritable casa de luxe.

Una de les cases de Best Maresme a Llavaneres Fotografia: BestMaresme

💎 Del segle XXI

Si de petits us haguessin preguntat com crèieu que serien les cases del segle XXI, de ben segur que hauríeu imaginat una estructura molt semblant a aquesta impressionant casa situada a Cabrils. Intel·ligència al servei de l’arquitectura.

Una de les cases de Best Maresme a Cabrera de Mar Fotografia: BestMaresme

🛏️ Familiar i actual

Tanquem aquest petit recopilatori convidant-vos a visitar aquesta bonica casa de nova creació situada a Vilassar de Dalt. Un disseny contemporani, exemple perfecte del que podria ser una casa familiar i moderna.

Casa best maresme a vilassar de dalt Fotografia: BestMaresme


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com