Apta. Platets i Vins (Vilassar de Dalt) Cuina creativa, mediterrània i de temporada

Interior del restaurant Apta de Vilassar de Dalt

Actualització: Actualment el restaurant ha tancat les seves portes.
  
Establert al cor de Vilassar de Dalt, just al costat de la seva església parroquial, trobem el restaurant Apta. Una proposta culinària d’esperit jove, centrada en els platets mediterranis i les petites creacions contemporànies.
 
D’ambient desenfadat i amb un cert esperit bohemi, és una opció ideal per visitar acompanyat de la parella en dies amb ganes de somriures i converses profundes.

Amb una gran base clàssica però totalment revestida de modernitat, la cuina de l’Apta és una proposta amena i ocurrent. Capaç de transmetre en cada recepta, l’amor i les ganes de treballar d’un cuiner totalment enamorat de la seva feina

El local

Ple de vida per tots els costats, l’Apta és un restaurant detallista, amb una decoració càlida i propera al visitant. Una barreja d’estils que, d’alguna manera, ens transporta als mítics locals parisencs de principis del segle XX. On pintors, escriptors i intel·lectuals de tota mena, miraven d’arreglar el món entre copa i copa de vi.
 
Si ens fixem en l’exterior del local, hem de remarcar que l’accés és pràcticament de vianants, ja que no es pot aparcar al carrer on es troba el restaurant. La millor opció per deixar el cotxe és optar pel petit aparcament de la plaça de la Vila -el més proper al local- o optar per l’aparcament municipal de la Quintana, situat a pocs minuts a peu de l’establiment.
Interior del restaurant Apta de Vilassar de Dalt
Fotografia: @AptaRestaurant

La seva cuina

Amb una gran base clàssica però totalment revestida de modernitat, la cuina de l’Apta és una proposta amena i ocurrent. Capaç de transmetre en cada recepta, l’amor i les ganes de treballar d’un cuiner totalment enamorat de la seva feina.
 
D’aquesta manera ens trobem amb una carta curta però molt ben treballada, que es complementa amb un suport constant d’una pissarra de plats amb una rotació pràcticament diària. Un full de ruta on val la pena destacar propostes tan delicades com els seus daus de salmó marinat, el seu brioix de cua de bou amb reducció de vermut, o el seu pollastre amb escamarlans.
 
Pel que fa a preus, comentar que la carta se situa sobre els 10/15€ per persona i que a més tenen una opció de menú diari a 15€.

Un plat del restaurant Apta de Vilassar de Dalt
Fotografia: @AptaRestaurant

Un plat del restaurant Apta de Vilassar de Dalt
Fotografia: @AptaRestaurant

Un plat del restaurant Apta de Vilassar de Dalt
Fotografia: @AptaRestaurant