Mataró

Tarannà La Laru

Gastronomia, cultura i esport

Tarannà Restaurant La Laru Mataró
Actualitzat: 2022

Situat a la part alta de Mataró, integrat dins l’estructura de l’Espai Laru de la Fundació Iluro, trobem el nou restaurant Tarannà La Laru. Un negoci consolidat en les seves instal·lacions del Parc Forestal de Mataró, que obre un segon local a la ciutat seguint la fórmula que l’ha portat a l’èxit. Un plantejament honest, on les receptes de muntanya i els productes de temporada donen lloc a un tipus de cuina alegre i vistosa, molt acord amb les últimes tendències gastronòmiques.

Com el seu homònim, el Tarannà La Laru és un restaurant especialment indicat per visitar en grup. Un espai de cultura i esport amb un esperit jove i dinàmic, disposat sempre a sorprendre el visitant.

Un espai de cultura i esport amb un esperit jove i dinàmic, disposat sempre a sorprendre el visitant


El local

És impossible no imaginar un sobretaula inacabable i molt bones estones al voltant de la gastronomia quan un visita per primera vegada l’espai que ocupa el Tarannà La Laru. Un restaurant que potser us costa una mica de trobar el primer cop que el visiteu (no patiu, tot està perfectament indicat), però que una vegada descobert és d’aquells que per la seva tranquil·litat i el seu entorn tan proper al bosc, acaben per fascinar al comensal. Cal destacar el seu gran menjador interior i la seva petita terrassa, ideal en dies de calor.

Pel que fa a l’aparcament, no patiu. Les instal·lacions de La Laru compten amb un gran aparcament gratuït, on podreu deixar el cotxe sense més problemes.

Interior del restaurant Tarannà La Laru de Mataró Fotografia: @taranna_mataro_laru
La seva cuina

Mediterrània, ocurrent i fins i tot podríem dir que trempada, la cuina del Tarannà (i en aquest punt probablement ens referim als dos restaurants de la marca) és el que catalogaríem com una versió “divertida i refrescant” de la gastronomia que esperaríem trobar en un restaurant del Montseny o una masia del Pirineu. Una cuina de producte, molt enfocada a la temporada, amb tocs i espurnes dels cuiners més moderns.

Fer especial menció, dins la seva proposta de plats i platets, la seva Cansalada de Porc Duroc confitada amb brie; els seus ous a baixa temperatura – en la multitud de versions en què els preparen -; el seu pop “a feira”; els seus irresistibles arrossos; i, per descomptat, el seu “Txuletó” nacional de vaca madurada, una de les insígnies de la casa. I ressaltar finalment la seva carta d’entrepans, una de les novetats que incorpora el nou projecte.

Un plat de restaurant Tarannà La Laru de Mataró Fotografia: @taranna_mataro_laru Txuletó del restaurant Tarannà La Laru de Mataró Fotografia: @taranna_mataro_laru

En poques paraules…

🍷 Cuina mediterrània per compartir – Tapes i productes de temporada


🎩 Restaurant integrat dins un Centre Esportiu (Entrada lliure) – Espai gastronòmic i cultural – Aparcament Fàcil
📕 Menú cap de setmana 20,50 € migdia de dijous i divendres

💶 Preu mitjà de la carta 22 € per persona
🌞🌛 De dilluns a divendres de 10.30h a 23.00h i dissabtes i diumenge de 09:00h a 20:00h
🌍 Torrent de Can Gener, 20. Mataró

🚗 Aparcament gratuït