Vilassar de Mar

Natural

Cuina vegetariana d’esperit gourmet

Natural Restaurant Vilassar de Mar
Article revisat: 2019

Emplaçat pràcticament a la cantonada entre els carrers Sant Josep i Sant Joan de Vilassar de Mar, trobem el Natural. Un restaurant de cuina vegetariana, vegana i macrobiòtica que ha fet de les propostes saludables i la filosofia healthy, una nova manera d’entendre la gastronomia gourmet.

Ideal per visitar en petites reunions d’amics o acompanyats de la parella o la família, el Natural és una proposta excel·lent que estem convençuts que farà les delícies tant dels col·lectius als quals està enfocat, com d’aquelles persones que mai han vist la cuina vegetariana com una opció gastronòmicament atractiva.

La cuina del Natural és una barreja de gustos i textures original i suculenta. Un crit a l’ecologisme, als productes de proximitat i al respecte per un mateix

? El local

Llum natural, materials orgànics i un ambient proper i a la vegada elegant són els principals senyals d’identitat d’un local que es caracteritza per la frescor i l’entusiasme de la seva decoració. I és que el Natural és un restaurant modern, sense complexos, amb capacitat per convertir qualsevol àpat (a més dels serveis clàssics, al restaurant també hi podreu esmorzar i, fins i tot, berenar) en quelcom realment singular i capaç d’il·luminar un dia qualsevol.

Pel que fa a l’accés, comentar que el restaurant està situat en una de les artèries de Vilassar de Mar, i que per accedir-hi amb cotxe haureu de caminar cinc minuts, bé sigui perquè heu aparcat el cotxe en un dels seus carrers adjacents, o perquè heu optat per deixar-lo en un dels dos aparcaments privats propers al local, el de la plaça Vicenç Casanovas o el de l’Edifici del Nou Mercat.

La terrassa del restaurant Natural de Vilassar de Mar Fotografia: @natural_restaurant

? La seva cuina

Deixebles de Montse Bradford, una de les pioneres en el camp de l’alimentació energètica en el nostre país, la cuina del Natural és una barreja de gustos i textures original i suculenta. Un crit a l’ecologisme, als productes de proximitat i al respecte per un mateix, fonamentada en un receptari creatiu i a la vegada atractiu pel comensal.

D’aquesta manera, alguns dels plats que destaquen de la seva carta poden ser el seu assortit d’hummus amb hortalisses i torradetes, la seva hamburguesa vegetal casolana amb ceba caramel·litzada, enciam, tomàquet i xips de verdures, el seu timbal d’arròs integral amb ceba, pastanaga, bròcoli i bolets o algunes de les seves delicioses creps, entre els quals destaquem la seva versió amb formatge de cabra, espinacs frescos i mel. Sense oblidar l’energètic del dia, un plat combinat que varia en cada àpat i que defineix perfectament la filosofia i la manera de treballar del restaurant.

Carbassò del restaurant Natural de Vilassar de Mar Fotografia: @natural_restaurant Un plat del restaurant Natural de Vilassar de Mar Fotografia: @natural_restaurant

En poques paraules…

🍷 Cuina vegetariana, vegana i macrobiòtica de gustos gourmet

🎩 Ambient familiar i proper – Esmorzars i Berenars – Celebracions Privades


? Menú diari. ?? 13,50€ De Dilluns a Divendres (Take Away 11€)

💶 Preu mitjà de la carta 15-20€/persona
? Horari: 🌞 Migdia : Dilluns a Dissabte 🌛Nit : Dijous a Dissabte
? 692 976 373

?Carrer de Sant Josep, 7. Vilassar de Mar

? Aparcament fàcil a la zona propera al restaurant. Aparcament privat més proper: Aparcament Vicenç Casanovas. Edifici del Nou Mercat de Vilassar de Mar