Vilassar de Mar

Yume Sushi & Oysters

Alta gastronomia nipona

Yume Sushi Vilassar de Mar
Actualitzat: 2022

Emplaçat en una bonica plaça de Vilassar de Mar, trobem el que és la segona seu del restaurant japonès Yume Sushi & Oysters. Un projecte gastronòmic nascut a Sant Vicenç de Montalt, que amplia els seus horitzons amb l’obertura d’un segon restaurant al centre del mencionat Vilassar de Mar.

Un espai plenament sibarita que, com el seu antecessor, aposta per una versió completament exquisida de l’alta gastronomia nipona. Una fórmula completament gourmet feta a mida per als paladars més exigents.

Un concepte d’alta volada on l’únic secret és la qualitat i la categoria de la seva excepcional matèria primera

El local

Si el Yume Sushi & Oysters de Sant Vicenç de Montalt proposa la barra japonesa com a expressió informal per articular el seu servei de restauració, en el de Vilassar de Mar ens trobem amb un concepte molt més proper al del “restaurant clàssic”. Un punt de partida que el diferencia del seu antecessor i que el converteix en una versió més solemne i formal d’un projecte que funciona a la perfecció en qualsevol tipus de registre.

D’aquesta manera, pel que fa al local, hem de diferenciar dos espais: un petit i acollidor menjador interior i una espectacular i admirable terrasseta annexa a una tranquil·la plaça de poble. Pel que fa a ? aparcament i a causa de les dificultats en les quals molt probablement us trobareu si voleu deixar el cotxe a les seves immediateses, us recomanem que opteu pel pàrquing subterrani situat al subsòl de la citada plaça.

Interior del restaurant Yume Sushi & Oysters de Vilassar de Mar Fotografia: @itsyumesushi
La seva cuina

Basada en l’excel·lència i el bon gust, la cuina del Yume Sushi & Oysters és la pròpia dels virtuosos més exigents de la gastronomia nipona. Una idea minimalista molt propera a l’escola tradicional però amb espai per la innovació i la creativitat. Un concepte d’alta volada on l’únic secret és la qualitat i la categoria de la seva excepcional matèria primera.

D’aquesta manera, si ens endinsem a la seva carta, trobarem plats tan destacables com el seu Uramaki Vilassar preparat amb un cor de tonyina Blue Finn i ceba caramel·litzada amb una coberta d’alvocat i salsa miso; el seu nigiri TMA -Terra, mar i aire- preparat amb ventresca de tonyina, foie i tòfona; o el seu Yakiniku Beef, una deliciosa peça de carn de vedella marcada a la planxa servida sobre un llit de verduretes. Tot això sense oblidar el seu impressionant ventall d’Ostres fresques, un dels segells de la casa.

Tàrtar de tonyina Blue Finn amb alvocat del restaurant Yume Sushi & Oysters Fotografia: @itsyumesushi Un dels plats del Yume Sushi Fotografia: @itsyumesushi

En poques paraules…

🍷 Cuina japonesa de fusió


🎩 Restaurant & Take Away – Especialistes en Ostres de la Normandia
💶 Preu mitjà de la carta. 25 €/persona
🕒 Horari: Restaurant: 🌞 Migdia: Dimarts a Diumenge 🌛 Nit: Dimarts a Diumenge
🌍 C/de Ca l’Aduana 71 (Al costat de la plaça Vicenç Casanovas)

🚗 Aparcament fàcil a la zona propera al restaurant. Aparcament privat més proper: Aparcament Vicenç Casanovas. Edifici del Nou Mercat de Vilassar de Mar