Port Balís

El Racó del Navegant

Un retrat atemporal de la bona cuina

El Raco del Navegant Sant Andreu de Llavaneres

Ubicat dins l’impressionant complex del Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres, el Racó del Navegant és un dels restaurants més sensacionals i elegants de la comarca. Un retrat atemporal de la bona cuina on els productes frescos, les receptes de temporada i les idees mediterrànies donen lloc a un esperit gastronòmic sòlid i majestuós.

Una opció perfecta per visitar acompanyat de la família o la parella en petites celebracions íntimes. Sense cap mena de dubte, un restaurant més que recomanable per convertir qualsevol dia de la setmana en una petita festa major.

Sense cap mena de dubte, El Racó del Navegant és un restaurant més que recomanable per convertir qualsevol dia de la setmana en una petita festa major

⚓ El local

Estovalles blanques, detalls mariners i una decoració capaç de transportar el visitant a l’interior d’un preciós veler de construcció clàssica. Aquests són els trets principals d’un local enlluernador que divideix les seves estances en dos espais ben diferenciats: el menjador interior i la terrassa coberta. Ambdós dissenyats amb el gust i l’estil d’aquell qui entén l’excel·lència com una extensió de casa seva.

Pel que fa a l’exterior, comentar que el restaurant es troba ubicat a l’esplèndid Port Balís de Sant Andreu de Llavaneres, un espai on podreu deixar el cotxe sense problemes (sota un règim de pagament del port) i on podreu admirar algun dels vaixells més impressionants de la costa maresmenca.

Menjador interior del El Racó del Navegant (Sant Andreu de Llavaneres) Fotografia: @elracodelnavegant

La seva cuina

Si alguna cosa identifica i defineix la cuina catalana, és la seva capacitat per enamorar els paladars més exigents a banda i banda del planeta. Un concepte que domina a la perfecció l’equip del Racó del Navegant, i que és capaç de transmetre en cada plat de manera superba i esplendorosa. Una combinació de producte, tècnica i ànima que estem convençuts que suposen la fórmula mateixa de la felicitat.

D’aquesta manera, ens trobem amb un repertori solemne on destaquem plats com les seves garotes gratinades, el seu llamàntol saltat amb cloïsses o el seu filet al foie. Sense oblidar el seu repertori d’arrossos, una de les estrelles de la casa, on val la pena ressenyar amb lletres daurades el seu sublim arrosset d’espardenyes.

Finalment, i pel que fa a preus, hem de situar el preu mitjà de la carta sobre els 45€ per persona. I mencionar el seu menú diari en dies laborals a un preu de 21,90€.

Carpaccio de Bacallà amb gambes del Racó del Navegant Fotografia: @elracodelnavegant Fideuà amb "xipirons" del Racó del Navegant Fotografia: @elracodelnavegant

En poques paraules…

🍷 Cuina de mercat amb esperit mediterrani


🍷 Especialistes en peix – Ambient elegant – Restaurant Familiar
📕 Menú. 📕 21,90€ (Laborals)

💶 Preu mitjà de la carta 45€/persona
Horari: 🌞 Migdia : Dimecres a Diumenge. 🌛Nit : Dijous a Dissabte
☎️ 937 928 613

🌍 Port Balís, 24 (Sant Andreu de Llavaneres)

🚗 Aparcament de pagament al mateix Port Balís