Arenys de Mar

El Portinyol

Cuina marinera de proximitat amb vistes al mar

El Portinyol Restaurant Arenys
Actualitzat: 2022

Establert a l’extrem oest del Port d’Arenys de Mar -el més proper geogràficament a Canet de Mar- trobem l’històric edifici on s’ubica El Portinyol. Un restaurant de proximitat amb tocs de disseny i vistes panoràmiques, practicant d’una de les cuines marineres més exquisides i suculents de la comarca.

Paelles a peu de platja, plats de pescador i en definitiva un repertori de propostes d’allò més estimulants, pensades per gaudir amb tot luxe de detalls en un dels restaurants més lluminosos i expressius de la comarca. Perfecte per visitar en tot tipus d’ocasions.

Una proposta marinera, de platets de barca i productes de quilòmetre zero dissenyada per un xef d’àmplia trajectòria en el sector, completament entusiasmat per la seva feina
El local

Parlar del Portinyol és citar un dels espais més mítics d’Arenys de Mar, que des de la primavera passada viu una segona joventut. Un local que va obrir les seves portes al voltant del 1950, i que acaba d’experimentar una reforma integral de la mà d’una nova direcció decidida a retornar al projecte l’empremta mítica dels seus millors temps.

D’aquesta manera, ens trobem amb un local ampli i molt ben treballat on les línies avantguardistes i els tocs nostàlgics es combinen de manera magistral en un ambient acollidor i subtilment elegant. Un estil propi, completament integrador amb la platja i el port que l’envolten, on cada sala -El Portinyol és un restaurant d’espai, preparat per acollir tota mena d’esdeveniments– és capaç de brillar amb llum pròpia.

Pel que fa a l’aparcament, cal citar el gran pàrquing del Port d’Arenys (Gratuït els mesos d’hivern) o el gran aparcament gratuït que s’estén al llarg de la platja del Cavaió, annexa al restaurant.

Terrassa del restaurant Portinyol Fotografia: @elportinyol
La seva cuina

Centrada en els productes de proximitat i les receptes marineres de tota la vida, la cuina del Portinyol és la pròpia d’un restaurant de les seves característiques. Una proposta marinera, de platets de barca i productes de quilòmetre zero dissenyada per un xef d’àmplia trajectòria en el sector, completament entusiasmat per la seva feina.

Així, dins la seva carta de temporada, cal destacar propostes tan suculentes com la seva gamba vermella d’Arenys a la sal, els seus sonsos arrebossats en tartaleta d’ou, el seu turbot al forn amb vegetals i salsa Donosti, el seu pollastre de pagès amb gambes i rap i, per descomptat, el seu excel·lent repertori d’arrossos.

Plats del restaurant El Portinyol Fotografia: @elportinyol Una paella del restaurant El Portinyol a Arenys de Mar Fotografia: @elportinyol

En poques paraules…

🍷 Cuina mediterrània treballada amb producte de proximitat


🎩 Local panoràmic davant del mar – Especialistes en esdeveniments
💶 Preu mitjà de la carta. 30€/persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia : Divendres a Dilluns
🌍 Zona Portuària. (A escassos metres de la platja del Cavaió). Arenys de Mar

🚗 Aparcament gratuït al llarg de la platja del Cavaió. Aparcament gratuït entre setmana dins la zona del Port (en temporada baixa)