Arenys de Mar

Port Blanc

Tapes, bones vibracions & cocktails en un interessant gastrobar a Arenys de Mar

Restaurant Port Blanc Arenys de Mar
Actualitzat: 2022

Hi ha vegades en què, més que una carta gastronòmica de plats espectaculars o una llista de delicatessen de noms exòtics, el que un demanda d’un restaurant són bones vibracions i un context on sentir-se com a casa. I aquest és precisament el cas del Port Blanc d’Arenys de Mar, un gastrobar d’idees gourmet que combina a la perfecció el concepte d’una cocteleria contemporània amb la d’un restaurant informal de tapes, platets i entrepans.

Un espai jove i vital, pensat per visitar amb amics i deixar-se endur per confidències, alegries i converses interminables. Un ambient optimista on passar una bona estona al voltant d’una taula ben parada.

Un espai jove i vital, pensat per visitar amb amics i deixar-se endur per confidències, alegries i converses interminables

El local

Situat en una de les cases del Passeig Xifré d’Arenys de Mar (pels quin coneixeu el poble, estem parlant de la zona de vianants que transcorre paral·lela a la nacional), el local on se situa el Port Blanc és un bon exemple de les típiques edificacions marineres tan característiques de la comarca. Un edifici d’estil mediterrani que s’ha adaptat al seu nou ús comercial, on cal destacar una acollidora terrasseta mediterrània, una zona interior amb futbolí i una barra que és l’autèntic centre neuràlgic del local.

Afegir en aquest punt que el local disposa d’un pis superior pensat per a esdeveniments privats o àpats en grup.

Si ens posem pràctics i els heu de visitar en cotxe, comentar-vos que el podeu deixar en règim de zona blava al Port d’Arenys. Per cert, el restaurant disposa d’una segona entrada a través del carrer Josep Anselm Clavé, ubicat immediatament darrere de la carretera.

Local del Port Blanc a Arenys de Mar Fotografia: @p0rtblanc_bar
La seva cuina

Autodefinida com a “Street Food” gourmet, per parlar per la cuina del Port Blanc hem de citar el talent del partner gastronòmic d’aquest projecte: el Pebre Negre. Una food truck acostumada a la cuina de carrer que ha dissenyat l’atrevida carta del gastrobar en una aposta per la proximitat i la diversió.

Així, si ens fixem en l’apartat de plats per picar, cal destacar els seus daus de salmó marinats amb mango; els seus natxos del mar o les seves gyozes de pollastre; entrepans com la seva Duck Edimburger o el seu Hotdog Port Blanc; i finalment cocktails com el seu mític Wet Dreams, el “Ché” o el seu Lebowski.

Tapes del Port Blanc a Arenys de Mar Fotografia: @p0rtblanc_bar Tapa del Port Blanc a Arenys de Mar Fotografia: @p0rtblanc_bar

En poques paraules…

? Gastrobar – Gourmet Street Food⁣


? Apertius i plats per picar – Copes & Cocktails⁣ – Dinars el cap de setmana
💶 Preu mitjà de la carta. 15-25€/persona⁣
? Horari: 🌞 Migdia : Divendres a diumenge 🌛Nit : Dilluns a diumenge⁣
? 622 546 507⁣ – 633 740 794

🌍 Passeig Xifré, 12. Arenys de Mar⁣

? Aparcament privat a la Zona del Port d’Arenys de Mar (A 5 minuts a peu del restaurant)⁣