Restaurants Maresme / Restaurants Alella

Alella

Can Cabús

Gastronomia gourmet per a tots els públics en una bonica masia catalana

Can Cabús
Actualitzat: 2022

Ubicat a la part alta d’Alella, en una bonica masia a tocar d’una de les nombroses vinyes de la vila, Can Cabús és una de les propostes gastronòmiques més versàtils de la comarca. Amb una línia clarament gourmet, la seva és una cuina amb un fort component mediterrani, capaç d’equilibrar amb gràcia receptes tradicionals amb execucions pròpies de la ? cuina d’autor.

D’ambient acollidor, es tracta d’un local de dimensions generoses, que el fa perfecte per a tota classe de vetllades. Des de dinars de grup com calçotades o grans esdeveniments fins a àpats familiars o celebracions de parella.

(…) Un espectre ampli, on el xup-xup i el receptari de tota la vida es fusionen amb les últimes tendències que ens arriben de les grans urbs gastronòmiques.
El local

Amb una línia arquitectònica propera a les construccions de la Toscana, el restaurant Can Cabús s’edifica entorn una bonica masia rodejada de natura. Un escenari tranquil, generosament ampli on destaquen tres grans menjadors: un primer a l’interior de l’estança, un segon a l’era o jardí del mas ?, i un tercer en una interessant terrassa coberta. Fruit d’aquest espai, el local funciona també com a restaurant dedicat als esdeveniments i als ? casaments.

Pel que fa als accessos, ressenyar que Can Cabús es troba a escassos 100 metres del nucli urbà d’Alella, tot seguint la carretera que s’enfila fins al Vallès. Disposa de pàrquing propi ?️ per als seus clients.

Exterior del restaurant Can Cabús a Alella Foto: @Xavier.Puig
La seva cuina

Organitzada entorn un concepte de menú que és pràcticament un degustació, a Can Cabús hi podem tastar una visió personal i integradora de la cuina mediterrània. Un espectre ampli, on el xup-xup i el receptari de tota la vida es fusionen amb les últimes tendències que ens arriben de les grans urbs gastronòmiques.

D’aquesta manera, podem destacar plats com els seus cargols a la llauna ?, els seus peus de porc guisats amb bolets de temporada o els seus plats de carn a la brasa? en la seva versió més rústica; i plats com el seu tàrtar de tonyina amb “salmorejo” de remolatxa o la seva llaminera amb reducció de taronja, en l’apartat més actual. Tot això sense deixar de ressaltar el seu apartat d’arrossos ? (no us podeu perdre el seu arròs caldós amb llamàntol), una de les estrelles de la casa.

Tàrtar de Salmó del restaurant Can Cabús d'Alella Foto: @Xavier.Puig Arròs caldós amb llamàntol del restaurant Can Cabús d'Alella Foto: @Xavier.Puig

En poques paraules…

🍷 Cuina mediterrània amb tocs d’autor i plats tradicionals

🎩 Espai per a esdeveniments – Especialistes en arrossos – Secció Delivery


📕 Menúlaborable ? 19€ (+2€ terrassa) Menú Festiu ? 25€ (+2 € terrassa) Menú Petits Grups Festiu ? 25€ (+2€ terrassa)
🕒 Horari: ? Dimarts a diumenge (Dilluns tancat)
🌍 Carrer Sant Josep de Calassanç, 10. Alella

🚗 Aparcament privat per als clients del restaurant