Noticia GourmetUna notícia trista: Un dels restaurants més emblemàtics del Maresme desapareixerà el 24 de maig

El mític restaurant Palomares de Vilassar de Mar serà demolit per la llei de costes

Palomares Vilassar

Fotografia de portada: Emili

Actualitzat: 2023

El restaurant Palomares de Vilassar de Mar, un dels referents de la gastronomia del Maresme, tancarà les seves portes el proper 24 de maig. Aquesta trista notícia arriba a causa de la llei de costes, que ha forçat el tancament del restaurant, situat en una zona costanera protegida.

La notícia del tancament ha causat gran consternació entre els habitants de Vilassar de Mar i els clients habituals del restaurant, que recorden amb nostàlgia els moments viscuts en aquest emblemàtic lloc. “Sense el Palomares, Vilassar no serà el mateix. Tinc molts records aquí des de petita i és una gran llàstima que desapareixi. Poc a poc, llocs emblemàtics del nostre poble van desapareixent”, lamenta una veïna de la zona per Twitter.El Palomares va ser fundat l’any 1969 per Josep Nin i Isabel Palomares, qui van construir l’edifici que avui dia és el restaurant. Josep, que era pescador, va treballar al restaurant amb la seva família i va aconseguir convertir-lo en un referent de la cuina marinera de la zona.

Amb el tancament del Palomares, es perd un tros de la història gastronòmica del Maresme i de Vilassar de Mar. Molts clients, veïns i amants de la bona cuina recordaran per sempre els sabors i les experiències viscudes en aquest lloc que, sense cap mena de dubte, quedarà per sempre en la memòria col·lectiva de la comarca.