Regals Originals /

Regals amic invisible

14 regals divertits per a un amic invisible molt gourmet

No saps què regalar al teu “amic invisible?”

Amic invisible
Article revisat: Novembre 2022

Detalls entre companys de feina, familiars o grups d’amics, l’amic invisible és sense cap mena de dubte una de les cites de Nadal més clàssiques a casa nostra. Un joc on l’originalitat juga un paper molt important, i on els regals – sovint limitats per un pressupost tancat- busquen el delicat equilibri entre singularitat i bon gust.

És per això, perquè sabem que sovint és complicat encertar-la, que t’hem preparat aquest recopilatori especial amb algunes idees que de ben segur enamoraran a més d’un gourmet. Bones festes!

Vols més idees de regal? Et recomanem que visites el nostre article: 30 Regals originals per als qui ja ho tenen tot

Sense idees davant de l’amic invisible? Et proposem una llista de regals originals que de ben segur agradaran al públic més gourmet

Un accessori per fer aletes de pollastre a la barbacoa

Si depengués de nosaltres, aquest accessori per fer aletes de pollastre a la barbacoa seria un dels regals estrella de Nadal. Un invent extremadament útil que de ben segur deixarà els ulls com unes taronges a més d’un. Original i pràctic.

Aletes de pollastre a la barbacoa Fotografia: @navaris_official

Un lot de tres mousses de foie

Un regal seriós, correcte i elegant. D’aquells en què un sent que va sobre segur. Tres terrines gourmet de 130 grams de mousse de foie. Amb tres gustos – estan prou bons – i una presentació que fa goig. Ho repetim: per anar sobre segur.

Foie com a regal de l'amic invisible Fotografia: @lefrappe_conceptewinegourmet

Regals originals amic invisible

Un plat simpàtic per a les olives

Si sou dels que pensen que els regals de l’amic invisible han de tenir un punt informal, us presentem aquest simpàtic plat especial per menjar olives. Un bol de ceràmica amb una cavitat per als pinyols que és la pura definició de l’originalitat. Piu-piu!

Un plat divertit per les olives Fotografia: @balvi_gifts

Les salses més picants del món

Algun valent a l’oficina? Un amant de les emocions fortes a la família? Un amic per al qui mai res acaba de ser extremadament picant? Us presentem un kit infernal amb quatre de les salses més explosives del món. Per treure foc pels queixals o fer-se el valent mentre et cau la llagrimeta ?

Idees Amic Invisible Fotografia: Modern Gourmet Foods

Un tallador de pizza professional

Deixeu-vos estar de formes originals o invents que mai acaben de funcionar. No hi ha res millor a l’hora de fer porcions d’una pizza que un tallador professional de 35 centímetres. Un estri eminentment pràctic, d’aquells que mai fan nosa a la cuina.

Un tallador de pizza Fotografia: @navaris_official

Un joc de posagots per a dissenyadors

Sempre hem pensat que els posagots són una proposta perfecta per no trencar-nos el cap pensant en l’amic invisible. Contínuament fan falta i a vegades desapareixen misteriosament. A més, n’existeixen multitud de dissenys pensats per a cada ocasió, alguns de més divertits i d’altres més seriosos o en un to més neutre. Entre els nostres preferits -gangues de l’ofici- aquests dedicats a l’escala de colors Pantone. Ideals per l’encarregat de disseny gràfic de l’empresa.

Posagots com idea de amic invisible Fotografia: Balvi

Un obridor de vi elèctric

Sempre diem que l’exemple més clar per demostrar que la tecnologia existeix per fer-nos la vida més fàcil als humans són els obridors de vins elèctrics. Una meravella de la tècnica que converteix en un joc de nens una operació, algunes vegades, una mica complicada. Un regal per a tota la vida.

Obridor de vins electric com a regal de amic invisible Fotografia: @ribales_

Regals amic invisible 10 euros

⛸️ Un “refrigerador” de llaunes portàtil

Obrim l’apartat “d’invents frikis” per presentar-vos aquest simpàtic refrigerador de llaunes en forma de pingüí. Una funda de gel d’aquelles que es guarden al congelador amb un disseny divertit i molt adequat a la seva funció. El preu és per a quatre unitats.

Llaunes sempre fresques Fotografia: @balvi_gifts

Regals amic invisible 20 euros

Unes “perles” d’oli d’oliva

A aquestes altures, si sou uns enamorats del panorama sibarita, coneixereu de sobres les perles gourmet de Caviaroli. Un producte molt demandat per l’alta cuina – el seu debut es remunta al mític Bulli de Ferran Adrià– consistent en petites boletes de caviar amb oli d’oliva encapsulat. Ideal per als amants de la cuina.

Perles de la marca CaviarOli Fotografia: @caviaroli

Un pack de cerveses asiàtiques

Els packs de cerveses són tot un clàssic en les pluges d’idees de l’amic invisible. Un regal que sempre funciona i que admet un nombre de possibilitats pràcticament infinit. És per això que per aquesta llista us proposem aquest “pack de cerveses asiàtiques” amb les birres més representatives del Japó, Indonèsia, Xina o Tailàndia.

Un pack de cerveses asiàtiques Fotografia: @la.abuela.paula

Un viatge molt dolç als Estats Units

Si el vostre objectiu és fer feliç a un amant del dolç, us recomanem que doneu una ullada a les caixes “made in USA” que prepara la marca Heavenly Sweets. Un recorregut inconfessable a través de les millors llaminadures que es comercialitzen al llarg i ample del territori nord-americà!

Carmels com a regal de mic invisible Fotografia: @heavenly_sweets_official21

Un llum per a “bàrmans”

En gastronomia, no tot és el que hi ha al plat. Sovint la presentació i l’ambientació juguen un paper molt important en l’experiència final del comensal. És per això que us recomanem donar una ullada a l’ampli catàleg de llums de neó que en els últims anys ha omplert el catàleg de les botigues de decoració. Trobareu làmpades com aquesta “llum per a bàrmans” que estem segurs que enamoraran a més d’un entusiasta gourmet de l’interiorisme. Per cert, si no us van els còctels, la versió per a amants de la cervesa també és molt original.

Llum de neó per l'amic invisible Fotografia: @Wanxing

☕ Un paquet “degustació” per a amants del cafè

Si la vostra és una d’aquelles empreses que no pot funcionar sense cafè, segur que arrasarà entre els vostres regals de l’amic invisible un paquet de degustació com aquest. Un viatge de deu parades dissenyat per un equip de baristes expert que us portarà a descobrir el bo i millor del panorama cafeter. Per cert, cada tipus de cafè es presenta en una bossa de plàstic en la que només li haureu d’afegir aigua calenta per consumir.

Pack de cafè amic invisible Fotografia: The Brew Company

Una tassa “escalfamans”

Quantes vegades us ha passat allò que us encantaria que el regal que us toqués a l’amic invisible fos el que heu comprat vosaltres mateixos? Doncs preneu nota d’aquesta tassa extremadament útil que ens presenta la marca italiana Ozio. Un gadget que a més d’un, li acabarà resultant indispensable.

tassa escalafamans per l'amic invisible Fotografia: Ozio