5 plats catalans tradicionals per descobrir Buff a Taula Repassem la carta de plats tradicionals catalans d'aquesta interessant botiga online de menjar per emportar

Un dels plats tradicionals catalans de Buff a Taula

Buff a Taula és una empresa mataronina que ofereix els seus productes de menjar per emportar a través ? d’Internet. Especialitzada en plats tradicionals catalans, la seva és una proposta que es presenta envasada al buit, el que a la pràctica significa un còmode sistema d’escalfar i servir.

Perfecte per aquells qui busquen una solució de confiança a l’hora d’omplir la nevera amb plats precuinats, el seu catàleg dóna cabuda a tota mena de necessitats. Des d’aquells qui busquen una alternativa per al menú de cada dia fins aquells qui tenen colla a casa i volen servir un ? menú tradicional sense perdre massa temps a la cuina. Repassem, a continuació, alguns dels plats més interessants que podreu trobar a la seva web.

Cuina tradicional envasada al buit. Repassem l’interessant catàleg de plats catalans tradicionals de Buff a Taula

? Mandonguilles amb sèpia de la costa estofada

Un mar i muntanya molt popular en la gastronomia dels pobles mariners d’arreu del país. Envasades al buit, es poden preparar al microones o utilitzant un bany maria de 10 minuts.

Mandonguilles amb sèpia de la costa estofada Fotografia: Buff a taula

? Fricandó amb moixernons

Si existís un palmarès de plats històrics de la cuina catalana, de ben segur que el fricandó n’ostentaria un lloc d’honor. Originari de l’època medieval, a Buff a Taula es presenta en racions envasades al buit de 250 grams. Llestes per escalfar i servir.

Fricandó amb moixernons Fotografia: Buff a taula

? Bacallà dessalat amb samfaina

Un plat molt típic de la temporada de Quaresma, en una recepta que sempre s’ha vinculat en el que es coneix com “la cuina de l’àvia”. A Buff a Taula el podreu trobar en racions de 300 grams, una solució ideal per un àpat de cap de setmana.

Bacallà dessalat amb samfaina Fotografia: Buff a taula

? Calamar de la costa farcit a la catalana

El calamar farcit és un dels plats més populars de la cuina mediterrània, i un dels que n’admet més variacions. En aquesta ocasió, els podreu tastar “a la catalana” en una ració de 250 grams preparada per escalfar i servir.

Calamar de la costa farcit a la catalana Fotografia: Buff a taula

? Peu de porc farcit de gambes amb salsa americana

Una de les elaboracions més espectaculars que treballen a Buff a Taula és, sense cap mena de dubte, el seu peu de porc farcit de gambes amb salsa americana. Una recepta “de ministre”, d’aquelles amb les que un acaba tocant el cel!

Peu de porc farcit de gambes amb salsa americana Fotografia: Buff a taula
Els millors llibres de cuina tradicional catalana

Els millors llibres de cuina tradicional catalana