NoticiaAquest restaurant de Cabrils ha llançat un nou menú d’arrossos que no podràs resistir-te a tastar

El restaurant Tempo de l’Hort de Cabrils llança el menú “Arròs de Pals”

Menu Arros Restaurant Cabrils

Fotografia de portada: Guia Ramonin

Actualitzat: 2023

Si ets un gourmet entusiasta del món dels arrossos, tenim una gran notícia per a tu. El prestigiós restaurant Tempo de l’Hort de Cabrils, reconegut per la seva excel·lent cuina mediterrània, acaba de llançar un nou menú d’arrossos que estem convençuts no deixarà a ningú indiferent.

Un menú diari al que han titulat “Menú Arròs de Pals” que podreu tastar de dilluns a diumenge – recordeu que els dimarts no festius, el restaurant té tancat – en els serveis de migdia del restaurant.

Amb un preu tancat de 29€ (podeu veure una mostra del menú en el següent enllaç), aquesta proposta pensada per a amants de la paella, ha estat dissenyada per mantenir les característiques dels arrossos que es fan en aquesta zona de la Costa Brava, amb els seus aromes i gustos inconfusibles que transporten el paladar directament a la platja.Nova carta al Tempo de l’Hort dissenyada per Jordi Vidiella

Aquesta temporada, el restaurant de Cabrils liderat a cuina pel prestigiós xef Jordi Vidiella, ens presenta una nova carta plena de sorpreses i delícies gastronòmiques. Una proposta dissenyada amb molta cura, seleccionant els millors productes de temporada i de proximitat per oferir als gourmets de dins i fora la comarca una experiència culinària única.
Tempo Hort Restaurant Cabrils

Tempo de l’Hort (Cabrils)