Noticia GourmetVols aprendre a cuinar com un professional? Uneix-te al curs de cuina gourmet d’aquest restaurant del Maresme

Descobreix els secrets culinaris del restaurant El Jardí del Vellard en el seu nou curs de cuina gourmet

Pack massatge + menu al Maresme

Fotografia de portada: @sandrascooks

Actualitzat: 2023

Els responsables del restaurant El Jardí del Vellard organitzen durant el mes de març un nou curs de cuina gourmet a les instal·lacions de l’espai Agape de Caldes d’Estrac. Aquest curs de cuina en format presencial estarà compost per 4 classes de 2 hores, en grups reduïts de 9 persones, i té un preu de 125€ per participant.

El curs serà impartit pel prestigiós xef Ruben Calvo, del restaurant El Jardí del Vellard, i ofereix una atenció individualitzada perquè cada participant pugui aprendre a cuinar algunes de les receptes més exquisides de la gastronomia actual.

A més a més, cada plat cuinat serà degustat pels participants, acompanyat d’una copeta de vi mentre gaudeixen de la companyia d’un grup de persones amb els mateixos gustos i afició per la cuina.

Si voleu obtenir més informació sobre aquesta oportunitat culinària única, podeu contactar a través del WhatsApp al número 675308406. No perdeu l’oportunitat d’aprendre de la mà dels millors i de gaudir d’una experiència gourmet inoblidable.El Jardi del Vellard: Cuina creativa amb productes de proximitat

El Jardí del Vellard és un restaurant situat a la part alta de la riera de Caldes d’Estrac que ofereix una versió moderna i atrevida dels plats clàssics de la cuina mediterrània. El restaurant té una estètica elegant i sofisticada i disposa d’una terrassa rodejada de moreres.

Els comensals poden gaudir d’una cuina avantguardista i espontània que fusiona els productes de temporada amb les tècniques culinàries contemporànies. El restaurant té una carta alegre i lluminosa, on destaquem plats tant gourmet com el seu carpaccio de bou, els seus farcellets de llagostí o el seu el melós de xai amb figues.