La revista gastronòmica del Maresme

Els millors llibres de cuina i gastronomia per regalar aquest Sant Jordi 2019 Us proposem alguns dels llibres més deliciosos del món de la cuina i la gastronomia per regalar aquest Sant Jordi 2019

Els millors llibres de cuina i gastronomia per regalar aquest Sant Jordi 2019

Com cada any, Sant Jordi ens porta les millors novetats del mercat en el sector del llibre. I com no podia ser d’una altra manera, a Maresme Gourmet us hem preparat un petit recopilatori amb alguns dels nostres llibres preferits del món de la cuina i la gastronomia. Que passeu un gran dia del llibre, gourmets!

Ideals per a instagramers, cuiners o sommeliers. Us presentem els llibres més foodies per regalar aquest Sant Jordi

Reinas de Copas – Zoltan Nagy (2018)

En Zoltan Nagy és una de les veus més representatives i influents del sector vinícola català. Columnista especialitzat, guia enoturístic i expert en màrqueting vitivinícola ens presenta la seva primera obra: Reinas de Copas. Un fantàstic recorregut pel sector espanyol del vi a través del retrat d’algunes de les enòlogues, sommeliers i propietàries de cellers més importants del panorama. Fet a mida per a gourmets amants del vi.

Reinas de copas - Zoltan Nagy
Fotografia: Zoltan Nagy

Arte Foodie @Lauraponts (2016)

Si sou dels que us agrada la fotografia gastronòmica, no us podeu perdre el que ja s’ha convertit en un autèntic clàssic de la disciplina: Arte Foodie. Un llibre imprescindible escrit (i fotografiat) per la Laura López, més coneguda per al gran públic sota el pseudònim de @LauraPonts. Una de les instagramers més conegudes del panorama gourmet al nostre país que ens presenta un llibre ple de secrets, trucs i consells per treure el màxim de les nostres instantànies. Ideal per a instagramers.

Arte Foodie - @LauraPonts
Fotografia: Maresme Gourmet

¡Plato! – Pau Arenós (2017)

Conegut per la seva feina com a crític gastronòmic per El Periódico de Catalunya, la d’en Pau Arenós és una de les figures més importants en la literatura gastronòmica al nostre país. Premi nacional de gastronomia l’any 2005, és autor d’una llarga llista d’assajos sobre l’evolució i la raó de ser de la cuina contemporània, entre el que volem destacar la seva última obra datada de 2017, ¡Plato!. Un recorregut de viatges gastronòmics a través del món. Ideal per aquells qui vulguin aprendre sobre gastronomia moderna.

Un llibre de Pau Arenós
Fotografia: @vadobrugues

Les Putes Receptes de la Iaia – Jofre Llompart (2014)

No ens movem del món digital i continuem amb un llibre ja clàssic dins del receptari català. Parlem de “Les Putes Receptes de la Iaia”, un bloc que fa el salt al paper per acostar-nos algunes de les millors receptes de la cuina catalana. Despreocupat, directe i senzill, les seves sis edicions en confirmen el seu èxit. Ideal per a tot tipus de cuiners.

Les Putes Receptes de la Iaia - Jofre Llompart
Fotografia: Maresme Gourmet

Foodtrucks. Cocina sobre ruedas – Rosanna Carceller (2016)

Ja us hem parlat alguna vegada sobre el món de les foodtrucks. Aquelles furgonetes gastronòmiques importades dels Estats Units que s’han convertit en una de les tendències foodies més importants dels últims anys. Si ho voleu descobrir tot sobre la seva manera d’entendre la cuina, aquest és el vostre llibre. Ideal per a emprenedors.

Foodtrucks. Cocina sobre ruedas - Rosanna Carceller
Fotografia: Maresme Gourmet

Guia de restaurants gourmet