La Petita Mallorquina: 5 postres per descobrir una de les pastisseries més gourmet del Maresme

Algun amant del dolç a la sala?

La Petita Mallorquina

Article actualitzat: Desembre 2021

Si sou dels que esteu disposats a recórrer quilòmetres i quilòmetres per trobar una autèntica pastisseria artesana, heu arribat al lloc adequat. Us presentem La Petita Mallorquina d’Alella. Un petit obrador familiar fundat el 1926 que, sota el timó del seu mestre forner, en Marc Dalmau Bartomeu, s’està convertint en un autèntic “must” del panorama gastronòmic maresmenc. Us presentem a continuació cinc de les postres més indispensables que podreu tastar en aquesta interessant pastisseria d’Alella.

Us presentem cinc de les postres més indispensables (i més característiques) que podreu tastar a La Petita Mallorquina d’Alella.

Panettone

Desitjareu que tot l’any sigui Nadal per poder tastar els deliciosos Panettones artesans de La Petita Mallorquina. Disponibles des de mitjans de novembre, els trobareu amb el clàssic gust de Fruites, amb Gianduja i Avellanes (pels que no hi enteneu gaire, una Nutella de pastisser) i de Yuzu i Xixona. Molt probablement, els millors del Maresme.

Panettone de La Petita Mallorquina Fotografia: La Petita Mallorquina

Lemon Pie

El Lemon Pie és un d’aquells pastissos que d’alguna manera són capaços de traçar la fina línia que separa el cel de l’infern. Un dolç d’elaboració delicada que, a La Petita Mallorquina, preparen amb una merenga italiana que és una autèntica meravella.

Lemon Pie de la Petita Mallorquina Fotografia: La Petita Mallorquina

Coca de fruites amb crema

La primera vegada que vam comprar les postres de cap de setmana en aquesta deliciosa pastisseria d’Alella, vam optar per una coca de fruites amb crema. I d’alguna manera, són unes postres a les quals sempre les hi hem guardat certa estima. Primer perquè, com haureu deduït, ens encanta. I segon, perquè no n’hem trobat cap de millor per la zona…

Coca de fruita de La Petita Mallorquina Fotografia: La Petita Mallorquina

Croissant de xocolata

Si algun dels nostres lectors és un dels membres del jurat del concurs de croissants que cada any omple les pàgines de la premsa gastronòmica barcelonina, el convidem a tastar una de les pastes estrella de La Petita Mallorquina. Estem convençuts que trobarà un digne competidor…

Croissant de xocolata de La Petita Mallorquina Fotografia: La Petita Mallorquina

Bunyols

Buits, farcits de crema, de xocolata, de nata… Si sou fanàtics d’aquesta delícia de Quaresma, ja podeu anotar la referència, perquè l’empremta dels bunyols que preparen a la Petita Mallorquina és de les que no s’obliden…

Bunyols de La Petita Mallorquina Fotografia: La Petita Mallorquina

ℹ️ Trobareu la Petita Mallorquina a la Rambla d’Àngel Guimerà 40, d’Alella. Podeu fer els vostres encàrrecs trucant al 935 556 867. Si els voleu conèixer una mica millor, us recomanem també que doneu una ullada al seu perfil d’Instagram.