Argentona

Argenteria Cerveseria

Una parada obligada a Argentona pels amants de la cervesa

Vermut de la cerveseria Argenteria
Restaurant Tancat

Situat al cor d’Argentona, a escassos metres de l’ajuntament de la vila, trobem l’Argenteria. Un brewpub de quilòmetre zero que cuina, fermenta i serveix a taula la seva pròpia cervesa artesanal catalana. Un concepte de restauració poc vist a casa nostra que estem convençuts que farà les delícies dels entusiastes més exigents del món de la birra.

Perfecte per visitar amb els amics, es tracta d’un local de tapes, entrepans i gastronomia informal on, més que la mossegada, el més important és aconseguir un bon maridatge entre gastronomia i cervesa.

(…)dels seus set tiradors de birra, algunes de fixes i altres d’edició limitada, que sintetitzen perfectament el binomi de fàbrica/restaurant que suposa el terme Brewpub.

El local

El local on s’ubica aquest restaurant d’Argentona es divideix en dues grans seccions: el restaurant i la petita fàbrica on s’elabora el seu exquisit catàleg de cerveses artesanes. Dos vasos comunicants que dialoguen constantment a la recerca de la millor experiència per al visitant. Pel que fa a la decoració, cal ressenyar l’aspecte industrial de l’espai i el detall d’utilitzar un càntir de ceràmica – tan tradicional a Argentona- com el principal emblema de la casa. Ressenyar finalment, que el local disposa també d’una petita terrassa exterior.

Pel que fa a l’aparcament, una de les millors opcions per deixar el cotxe és el pàrquing de l’Ajuntament, un descampat de sorra en règim de zona blava situat a dos minuts del local.

Un tirador de cervesa a l'Argenteria Fotografia: Argenteria

La cuina

Si parlem de la cuina de l’Argenteria, hem de parlar de cerveses, sense cap mena de dubte les grans protagonistes del local. En concret, dels seus set tiradors de birra, algunes de fixes i altres d’edició limitada, que sintetitzen perfectament el binomi de fàbrica/restaurant que suposa el terme Brewpub.

Tot i això, pel que fa a la carta de plats, cal ressenyar les seves Braves, el seu Pollastre Cítric Argenteria, el seu entrepà Chivito Argenteria o la seva Hamburguesa de Vedella especial; tots amb el seu maridatge de cervesa recomanat, on destaquem la Silver Vienna i la Argenta en el seu catàleg de Lagers i la Gold Nugget i la Amarillo en el seu catàleg de Ales.

Tapa de la cerveseria Argenteria d'Argentona Fotografia: Argenteria Entrepà de l'Argenteria Cerveseria Argentona Fotografia: Argenteria

En poques paraules…

Brewpub amb set tiradors de cerveses d’elaboració pròpia


Entrepans i tapes – Ambient informal – Botiga de Cervesa
💶 Preu mitjà de la carta. 20 €/persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia : Divendres, Dissabte i Diumenge | Nit: Dimarts a Dissabte
930 139 139

Carrer Gran, 64. Argentona.

🚗 Aparcament municipal gratuït a un minut del restaurant, situat al costat de l’Ajuntament
➞ Els horaris i preus poden variar a causa de la Covid