#31 Maig 2018 Enamorats de la bona gastronomia

Portada revista 31 de Maresme Gourmet


El gust: un sentit emocional

Quantes vegades hem tastat un plat o un vi que ens han semblat excel·lents i deu dies després, el mateix plat i el mateix vi ens han decebut? El cuiner, la matèria primera utilitzada, la copa o fins i tot la temperatura amb què ens serveixen el vi, són exactament les mateixes. Però, tot i així, falla alguna cosa. O a l’inrevés, el que ahir ens semblava “mundanal”, de cop i volta es torna celestial.
  
Què ha canviat? Pot ser que sigui la situació. El dia perfecte que hem tingut, o que de cop la companyia amb la qual degustem aquell platet que ens semblava normalet, el converteixi en una delicatessen. Els gustos i la línia que separa el blanc i el negre, en gastronomia, sovint són una cosa emocional.
  
Ens ho va explicar el sommelier Roger Calaf, en el sopar maridatge que va celebrar el restaurant Suka el passat 26 d’abril que us presentem en aquesta revista, i ens ha semblat interessant compartir-ho amb tots vosaltres.
  
Benvinguts al nostre número #31!


Menjador interior de El Jardí del Vellard

El Jardí del Vellard

Situat a la part alta de la riera de Caldes d’Estrac, coneixem El Jardí del Vellard. Un restaurant d’idees atrevides i gustos mediterranis.

Entrada de la Guingueta Vaivé de Cabrera de Mar

Guingueta Vaivé

Coneixem la Guingueta Vaivé. Un restaurant a peu de platja que és capaç de trencar amb els tòpics fregits d’aquest tipus d’establiments per oferir-nos una versió elaborada i sincera de la gastronomia mediterrània.


Un vermut amb denominació d’origen Maresme

Et convidem a descobrir cinc productes de proximitat ideals per al teu vermut.


Charlotte Gastrobar & Cocktails: nous horitzons sibarites

Bones notícies per als amants de les tapetes i les copes sofisticades. Descobrim el nou gastrobar de La Riera de Mataró.


Cuinera convidada: @chezsilvia

A la cuina amb: @chezsilvia

Preparem un Arròs de tonyina amb la popular instagramer.


La Sakria: el nou invent de Carme Ruscalleda

Qui sap si, amb el pas dels anys, una de les receptes per les quals serà recordada la Carme Ruscalleda, la gran dama de la cuina catalana, serà la Sakria.


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com