WorldBurg (Mataró) Una parada obligada pels amants de les bones burguers

Article redactat: Febrer 2016
  
Ubicat a la part alta de Mataró, dins del marc del centre comercial el Soleret, just a sota de Mataró Parc, trobem el restaurant Worldburg. Una bonica “hamburgueseria gourmet” de tracte amable i racions generoses que gràcies al seu estil internacional i al seu caràcter cosmopolita s’està guanyant un lloc d’honor dins l’univers burger maresmenc.
 
Totalment recomanable per als més golafres de la casa, és ideal tant per anar-hi amb la parella o la família, com per deixar-se acompanyar per un grup ampli d’amics.

Worldburg Mataro: Una “hamburgueseria gourmet” de tracte amable i racions generoses

El Local

Amb una decoració molt inspirada en la passió pels viatges dels seus propietaris (heu de conèixer els simpàtics Willy i Fox, els seus dos ninotets viatgers) i un ambient tant íntim com acollidor, el local destaca tant per la seva calidesa com per la seva tranquil·litat. Dos elements molt difícils de trobar en un centre comercial, però que gràcies a la ubicació del restaurant, totalment exterior a la zona de botigues, conflueixen de manera natural en l’arquitectura del local.
 
En aquest apartat, cal mencionar tres punts importants a tenir en compte quan visitem el Worldburg. El primer, el seu aparcament, annex a la zona del restaurant, pràctic i gratuït. El segon, el seu sistema de comandes, ideal per agilitzar el procés de pagament els dies que anem amb molta colla. I el tercer, la seva gran terrasseta exterior, més que recomanable durant els mesos de calor. A més, des de fa un mes han habilitat un servei d’entrega a domicili.

Interior del Worldburg Mataró
Fotografia: @worldburgmataro

La seva cuina

Si passem a les seves hamburgueses, ens trobarem amb un repertori variat i casolà, que troba en la innovació i el gust pels productes de qualitat la seva raó de ser.
 
Així, les receptes clàssiques com les de les seves burger Simple Life (enciam, tomàquet i ceba) es complementen perfectament amb propostes molt més arriscades com la seva burger Rodeo (amb doble ració de formatge Cheddar, bacó, ceba fresca, ceba fregida cruixent i salsa barbacoa) o la seva burger de Kobe, preparada amb la famosa carn japonesa.
 
Hamburgueses de 200 grams, ben treballades, abundants i gustoses que estem convençuts que no us defraudaran. Per cert, no podem acabar aquest article sense mencionar les seves excel·lents patates fregides. Val la pena fer un esforç i tastar-les. Són un autèntic luxe!

Una de les hamburgueses del WorldBurg Mataró
Fotografia: @worldburgmataro

Una de les hamburgueses del WorldBurg Mataró
Fotografia: @worldburgmataro

En poques paraules…

🍔 Hamburgueses “Gourmet”


💵 Al voltant dels 15€ per persona


🛵 Repartiment Mataró i rodalies


🕓 De dimecres a diumenge: Vespre