Guies de compra

/

Torradores


Les millors torradores de pa (econòmiques i pràctiques) del mercat

Provem quatre torradores amb un preu inferior a 40 euros, adaptades a diferents tipus de pans: de motlle, mini barretes…

torradores de pa

Article publicat: Novembre 2021

Benvinguts, gourmets! Avui us presentem una comparativa de les millors torradores de pa del mercat. Des de fa molt de temps, les torradores són un dels electrodomèstics essencials per gaudir d’una bona torrada al matí o a qualsevol moment del dia. Per aquesta raó, és important conèixer els avantatges i desavantatges de cadascun dels models que hi ha al mercat.

Per això, hem recopilat les millors torradores de pa que podeu trobar als diferents comerços. Des de les més senzilles fins a les més innovadores, estem segurs que trobareu el model que millor s’adapti a les vostres necessitats.

A més, dins de la nostra comparativa, us explicarem en detall el funcionament de cada torradora, els materials amb els quals estan fabricats, la potència i els tipus de pa que es poden torrar. Per tant, si esteu buscant una torradora de pa de qualitat, segur que gràcies a aquesta guia trobareu el model més adequat per a la vostra cuina.

(…) si esteu buscant una torradora de pa de qualitat, segur que gràcies a aquesta guia trobareu el model més adequat per a les vostres necessitats.

Quin és el preu mitjà d’una torradora?

El preu mitjà d’una torradora depèn de diversos factors.

Si busqueu una torradora bàsica, se’n pot trobar una des d’uns 20€. Aquestes torradores no tenen moltes funcions, però poden servir per torrar pa i brioixos. Si busqueu una torradora amb característiques més avançades, llavors el preu augmentarà. Els preus d’aquest tipus de torradores de gamma mitjana oscil·len entre 40 i 80€. Aquestes torradores solen tenir més funcions, com ara ajustaments de temps i torrat, així com la possibilitat de torrar aliments congelats.

Si voleu una torradora amb totes les característiques possibles, llavors el preu serà encara més gran, arribant a situar-se entre els 80€ i els 150€, depenent del model.Taurus Mytoast

La Taurus Mytoast Duplo-Tostadora és una torradora moderna i pràctica amb una molt bona relació qualitat/preu. Potser no és la més bonica del mercat, però si una de les més resistents i fiables que podreu trobar en qualsevol botiga (una qualitat bastant interessant si esteu buscant un electrodomèstic tot terreny). Ofereix l’oportunitat de triar entre 5 nivells de torrat, i té capacitat per encabir quatre llesques de pa de motlle a la vegada.

Torradora Taurus Fotografia: @Taurus

FAGOR Vinttage Crema

La torradora FAGOR Vintage Crema és una excel·lent opció si esteu buscant una màquina de qualitat amb un disseny que entri pels ulls (disposen de tota una línia d’electrodomèstics a joc amb aquest aparell). La seva gran potència de 870W permet un temps de torratge molt curt, i una pantalla permet regular la temperatura i el temps de torratge amb precisió. A més, disposa de sistemes de seguretat per prevenir incendis i sobreescalfaments.

Torradora Amazon Fotografia: @Fagor


Cecotec EasyToast

La EasyToast Basic de Cecotec és una excel·lent opció per a tots aquells a qui els agradin els torradors plans (any rere any, és un dels aparells més venuts dins la seva categoria). Una torradora amb una potència de 900W que garanteix un temps de torrat curt i, per descomptat, uns resultats fantàstics. Molt recomanable si feu servir la torradora per torrar croissants o qualsevol classe de brioixeria.

comprar torradora de pa Fotografia: @Cecotec

Jata TT631

La torradora de pa Jata TT631 és una elecció ideal per a aquells que busquen una torradora de qualitat que tingui molt en compte la seguretat (indispensable si teniu menuts a casa amb ganes d’explorar tots els estris de la cuina). Es tracta d’un aparell robust i resistent amb 750W de potència que, com a gran virtut, incorpora una pràctica tapa “anticremades”.

comprar torradora de pa Fotografia: @Jata


Nedis Torradora Rosa

La torradora Nedis és una bonica opció si esteu buscant un aparell amb una estètica atrevida i divertida. La seva superfície suau al tacte és d’un alegre color rosa, i només requereix un simple toc per a encendre els seus botons. A més, és un electrodomèstic molt silenciós que no et molestarà si estàs gaudint del teu desdejuni tranquil·lament.

torradores de pa amazon Fotografia: @Nedis

Torradora SMEG

Sabem que us havíem promès que ressenyaríem torradores amb un preu màxim de 40€ i que la línia SMEG es passa una mica del pressupost, però no podíem fer una llista de les millors torradores del mercat sense mencionar els productes de la mítica marca italiana. Una torradora de 950W pensada per durar tota la vida. Si us ho podeu permetre, val la pena la inversió.

torradora smeg Fotografia: @Smeg


Cinc consells importants a tenir en compte abans de comprar una torradora

Abans de comprar una torradora, et suggerim que tinguis en compte els consells següents:

1. Considera la mida i la capacitat: assegura’t de triar una torradora que tingui una mida i una capacitat adequades per a les teves necessitats. Si només utilitzareu la torradora per torrar un parell de llesques de pa, una torradora petita pot ser suficient. Però si torraràs grans quantitats de pa o fins i tot aliments més grans com baguettes o bagels, necessitaràs una torradora amb una capacitat per diverses llesques de pa.

2. Trieu una torradora de bona qualitat: és important triar un aparell que estigui construït amb bons materials, ja que per norma general sol ser un electrodomèstic amb una vida útil bastant curta. Investiga diferents marques i si fa falta inverteix 10€ més per arribar a un aparell de gamma mitjana/alta. A la llarga, serà un estalvi de diners i maldecaps.

3. Fixeu-vos en les característiques addicionals: hi ha moltes torradores que vénen amb funcions extres com ajustaments de temperatura, temporitzadors, indicadors de calor residual, entre altres. En un principi us poden semblar supèrflues, però us podem assegurar per experiència que a la llarga solen ser útils.

4. La seguretat per davant de tot. Les torradores modernes disposen d’un sistema d’apagada automàtica per evitar accidents. És una cosa que es dóna per suposada, però tot i això, us recomanem revisar que l’electrodomèstic disposi d’aquesta opció. A més, tingueu en compte que si teniu nens que corrin per la cuina, us poden interessar models amb frontal aïllant per evitar disgustos.

5. Fixeu-vos en la potència. Encara que pugui semblar evident, és important ressaltar aquest punt: Com més potència tingui la torradora, més ràpid prepararà les torrades. Un factor a tenir en compte si sou dels que cada matí us lleveu amb el temps just per fer una mossegada exprés i sortir de casa.