La revista gastronòmica del Maresme

Sarova: El Jardí de Can Jonc (Alella) Chill out en una de les “terrasses vip” més espectaculars de la comarca

Can Jonc (Alella)

Situat a la part alta d’Alella, just enmig d’una de les carreteres que uneixen la comarca amb el Vallès Oriental, trobem el restaurant Can Jonc. Un magnífic espai dedicat als esdeveniments que, aquest estiu, ens ha sorprès estrenant el que han denominat com: El Jardí de Can Jonc. Una espectacular terrassa a l’aire lliure on gaudir d’un dels millors “chill out” de tota la comarca.
 
Obert cada tarda de juliol de dijous a diumenge, es tracta d’una opció més que recomanable per passar una estona agradable acompanyats de la família o els amics.

Una barreja desenfadada de mossegades gourmet, còctels i gintònics on el més important és passar una estona relaxada.

El local

Si per alguna cosa es caracteritza l’espai que ocupa el restaurant, és per les seves vistes privilegiades al nord del Maresme. Un escenari de pel·lícula, que es converteix en majestuós gràcies al bon gust d’uns propietaris decidits en convertir cada un dels seus racons en quelcom realment memorable.
 
A nivell pràctic, cal comentar que l’única manera d’accedir al restaurant és mitjançant el cotxe, i que podreu aparcar sense problemes al pàrquing habilitat dins el local.

Interior de Can Jonc a Alella
Fotografia: @canjonceventos

La seva cuina

Pensada pel “chill out”, la proposta gastronòmica que ens presenta Sarova Catering, els gestors actuals del restaurant, és d’allò més informal. Una barreja desenfadada de mossegades gourmet, còctels i gintònics on el més important és passar una estona relaxada.
 
D’aquesta manera, ens trobem amb una carta molt refrescant amb espai per a platets per picar com les seves mítiques croquetes de brie, xoriço i mel o els seus daus de formatge amb herbes de la Provença; i una zona pels entrepans més sofisticats, on volem destacar molt favorablement la denominada “Burger el llac”, elaborada amb tataki de salmó marinat i la “Burger la nau”, completament vegetal.
 
Finalment, i pel que fa a preus, cal situar el tiquet mitjà sobre els 25/30€ per comensal.

Formatge de Can Jonc a Alella
Fotografia: @canjonceventos
Un dels entrepans de Can Jonc
Fotografia: @canjonceventos
Uns Gins de Can Jonc
Fotografia: @canjonceventos

Guia de restaurants gourmet