Montgat

Emporium Lounge

Un paradís de platja, sol i bona cuina

Article Actualitzat: Juny 2019

Ubicat a l’antiga seu dels mítics banys de la platja de Sant Joan a Montgat, trobem el restaurant Emporium Lounge. Una guingueta de luxe dedicada a la cuina marinera on podreu gaudir de tota la força de l’estiu a base de peix fresc, arrossos i un més que destacable repertori de platets mediterranis.

Càlid i amable amb el visitant, es tracta d’un autèntic beach restaurant de dimensions generoses, perfecte per visitar amb parella, amics o família. Un paradís a peu de platja capaç de convertir qualsevol mossegada improvisada en un bucòlic brindis a la bona vida.

Un paradís a peu de platja capaç de convertir qualsevol mossegada improvisada en un bucòlic brindis a la bona vida

El local

Platja, sol i el sempre acollidor caràcter maresmenc. Aquestes serien les millors paraules per començar a parlar del local on s’ubica l’Emporium Lounge. Un emplaçament amb més de 100 anys d’història que, sense oblidar les seves arrels romàntiques, és capaç de transmetre modernitat en tots els seus detalls. Una drassana completament oberta al mar (compta amb dos accessos, un des de la platja i l’altre des del passeig marítim de Montgat) que convida el visitant a relaxar-se i escapar per uns instants de la quotidianitat.

Pel que fa a l’accés, ressenyar que és completament de vianants i que per arribar al restaurant haureu de fer una breu passejadeta de no més de deu minuts pel citat passeig marítim. Si els visiteu amb cotxe, us recomanem optar pels dos grans pàrquings annexos a les dues estacions de tren de Montgat.

En aquest apartat, val la pena mencionar també la seva disposició a l’organització d’esdeveniments. I és que a l’Emporium Lounge són especialistes en casaments, aniversaris i grans celebracions, disposant d’una capacitat màxima de 220 comensals.

Interior del restaurant Emporium Lounge de Montgat Fotografia: @emporiumlounge

La seva cuina

D’ingredients senzills i preparacions minucioses, el secret de la cuina de l’Emporium Lounge es basa en la personalitat de la seva matèria primera. Peix fresc i de proximitat, verdures acabades de collir de l’hort i un excel·lent catàleg de delicatessen que, combinades amb la mà esquerra i l’experiència del seu equip a la cuina, es converteixen en petites obres d’art.

D’aquesta manera hem de destacar una carta equilibrada, on podreu tastar autèntics clàssics de la cuina de xiringuito com els seus calamarsets a la planxa amb all i julivert, els seus anells de calamar a l’andalusa, o els seus famosos “xipirons”. Sense oblidar una interessant carta d’amanides i plats healthy, i sobretot l’estrella inconfusible de la casa: la paella.

Un plat de sardines del Emporium Lounge de Montgat Fotografia: @emporiumlounge Una de les paellas del restaurant Emporium Lounge de Montgat Fotografia: @topfoodbcn

En poques paraules…

🍷 Cuina mediterrània a peu de platja


🍷 Especialistes en peix i productes de proximitat – Espai per a esdeveniments privats
💶 Preu mitjà de la carta. 25/30 €/persona
? 640 281 082

🌍 Carrer del Mar, 19B. Montgat

? Aparcament de la platja de Montgat (Règim de zona blava a 5 minuts del restaurant) / Aparcament de l’estació de Montgat Nord (Règim de zona blava a 10 minuts del restaurant)