Premià de Mar

Sushi Ra

Gastronomia japonesa per a tots els paladars

Sushi Ra Premia de Mar
Publicat: 2022

Situat en un dels extrems de Premià de Mar, al carrer que transcorre perpendicular a l’estació de tren, trobem el restaurant Sushi Ra. Un japonès de tracte amable i filosofia gourmet, dedicat al que podríem catalogar com a “cuina nipona integradora”. Una proposta inclusiva amb espai per a plats tradicionals i propostes contemporànies, pensat per seduir amb el màxim de recursos tota mena de paladars.

D’ambient íntim i caire relaxat, resulta completament recomanable per visitar en petit comitè, sigui acompanyat de la parella o un cercle reduït d’amics. A més, i com en molts restaurants de la seva categoria, disposa d’un servei de delivery o menjar a domicili.

…la carta del Sushi Ra és una barreja minuciosa de tradició i noves idees. Una fotografia perfecta del que ha de ser un bon restaurant japonès (…)

El local

Dividit en dues altures, que a efectes pràctics separen els dos menjadors que integren el local, podríem definir el Sushi Ra com un restaurant de mida mitjana. Una mida agradable, que permet al comensal gaudir d’un entorn proper on els somriures no amaguen en cap moment un fort sentit de professionalitat. Cal destacar la seva decoració lleugerament exòtica i el seu delicat joc de llums, dos elements que units al caràcter de la sala, permeten al visitant sentir-se realment com a casa.

Pel que fa al cotxe, us recomanem deixar el cotxe al pàrquing subterrani de la plaça dels Països Catalans, un aparcament que disposa d’un acord amb el restaurant (podeu sol·licitar tiquets de descompte). Si voleu optar per deixar el cotxe al carrer, us recomanem explorar la zona alta de la carretera on es troba el restaurant, la que avança en direcció a Premià de Dalt sobre la zona de l’Escola Montserrat.

Part del local del Sushi Ra de Premià de Mar Fotografia: @seymour_jewels

La seva carta

Pensada sempre per dotar d’alternatives i recursos al visitant, la carta del Sushi Ra és una barreja minuciosa de tradició i noves idees. Una fotografia perfecta del que ha de ser un bon restaurant japonès, on la matèria primera i les elaboracions minucioses es converteixen en les protagonistes absolutes de tota bona vetllada gastronòmica.

Així, volem destacar plats com les seves Gyozes casolanes de llagostins o la seva Tempura de verdures a l’apartat d’entrants; propostes com el Tàrtar de salmó, el Sashimi de Peix Espasa o el seu nigiri de Tonyina en el que podríem considerar com a plats tradicionals; i finalment plats com el seu Hot Roll Rob (un maki temporitzat de salmó amb un topping de tàrtar de salmó i salsa teriyaki) o el seu Uramaki Kimchi (amb tonyina, anguila i alvocat recobert de tonyina, salsa kimchi i ceba caramel·litzada) dins la seva versió més creativa.

Un dels plats del restaurant Sushi Ra de Premià de Mar Fotografia: @ma_gourmet Un dels plats del restaurant Sushi Ra de Premià de Mar Fotografia: @sushi_ra_premia

En poques paraules…

🍷 Cuina japonesa per a tots els públics


🎩 Local d’ambient íntim – Especialitzats en fora carta – Take away i Servei a domicili
➡ Menú diari. Local 17,50€ i 18,50€ A domicili (divendres i dissabte)

💶 Preu mitjà de la carta. 25 – 30 €/persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia : De divendres a diumenge 🌛Nit : De dimarts a diumenge
🌍 Carretera de Premià de Dalt, 62. Premià de Mar

🚗 Zona propera al restaurant o Possibilitat de vals de descompte de fins a 1h 30 minuts a l’aparcament de Plaça dels Països Catalans