Montgat

La Bodega el Casquivano

Una taverna gastronòmica enamorada del bon producte

Bodega El Casquivano Restaurant Montgat
Actualitzat: 2022

En gastronomia, quan treballes amb un bon producte és difícil que les coses et surtin malament. Però si a sobre hi afegeixes un domini absolut de la tècnica i una sensibilitat especial per treure el millor de cada peça, el resultat final és del tot excepcional. Aquest és el concepte sobre el qual treballa La Bodega el Casquivano de Montgat. Una petita taverna sibarita, mig amagada a la zona alta de la vila, on podreu tastar un dels repertoris de platets gourmets més exquisits del territori.

Autodefinida com a “cuina moderna amb tocs tradicionals”, la seva és una proposta que ens recorda molt a la dels restaurants del País Basc. Una cuina honesta, pensada per fer brillar productes amb personalitat pròpia, meticulosa amb els detalls i completament exquisida en el seu resultat final.

Una cuina honesta, pensada per fer brillar productes amb personalitat pròpia, meticulosa amb els detalls i completament exquisida en el seu resultat final

? El local

Situat en els baixos d’un dels grans blocs de pisos que coronen la zona del turó de Montgat, el local on s’ubica la Bodega el Casquivano és un d’aquells que cal ser descobert. Un establiment que potser no resulta fàcil de veure a primera vista, però que després d’una primera visita gastronòmica, resulta del tot inoblidable.

Dividit en dues zones, terrassa i menjador interior, es tracta d’un espai més que correcte, que fa els honors al qualificatiu de “bodega” o de “taverna” amb què es presenta al gran públic.

Pel que fa a comunicacions, comentar que el restaurant es troba en una zona on podreu deixar el cotxe en règim de zona blava, i que teniu un aparcament municipal a cinc minuts del local. Si us hi voleu acostar amb tren, us recomanem que opteu per l’estació de Montgat Nord, ja que el restaurant es troba a uns 15 minuts a peu de l’estació.

Exterior de la Bodega El Casquivano La Bodega el Casquivano

? La seva cuina

Si el producte “gourmet” és el centre neuràlgic de La Bodega el Casquivano, el segon punt que articula la seva proposta gastronòmica és la temporada. Dos eixos que construeixen una carta efímera, sovint organitzada al voltant d’un ventall de suggeriments, on el més recomanable és deixar-se portar.

Tot i això, i per fer-vos cinc cèntims dels plats que podreu trobar al restaurant, cal destacar la seva espectacular selecció de carns: heu de tastar les seves costelles Dry Aged o el seu steak tàrtar de Wagyu; la seva tria de productes del mar: impressionant el seu pop a la brasa o el seu arròs caldós de llamàntol i el seu exquisit repertori de guisats i plats de cullera, on brillen amb llum pròpia les seves delicades faves a la catalana o la seva Escudella de la casa.

Un dels plats de la Bodega El Casquivano La Bodega el Casquivano Txuleto de la Bodega El Casquivano de Montgat La Bodega el Casquivano

En poques paraules…

? Tapes modernes i plats tradicionals amb un toc basc

🎩 Ambient informal – Terrasseta exterior – Productes Premium


💶 Preu mitjà de la carta. 30 – 40€/persona
? Horari: ??Dimecres a Diumenge

☎️ 936 894 704

? Rambla Turó, 8. Montgat

? Aparcament en zona verda i zona blava al voltant del restaurant