El Masnou

Bar Entremans

Bona cuina al Mercat Municipal del Masnou

Bar Entremans
Actualitzat: 2022

Integrat dins el complex del Mercat Municipal del Masnou, en un dels extrems de la seva zona de parades, trobem el Bar Entremans. Un deliciós raconet gastronòmic amb ànima emprenedora, on descobrir plat rere plat els orígens mateixos de la cuina tradicional.

Especialistes en esmorzars de forquilla, platets de cullera i mossegades entre hores, l’Entremans és tot el que us podeu esperar d’un local de les seves característiques. Un espai viu i quotidià, ple de vida i bon humor, centre cardinal indiscutible de l’autèntica vida de mercat.

Un relat senzill i sincer amb protagonisme per les receptes tradicionals i les coccions de l’àvia, on les creacions contemporànies treuen el cap de manera inevitable gràcies a l’amor sincer del seu equip pel seu noble ofici

El local

Obert i accessible, el local on s’ubica l’Entremans es divideix en el que podríem considerar com a dos grans espais. D’una banda i situada a peu de mercat trobem la barra, sens dubte el territori perfecte per a queixalades fugaces. I de l’altra un petit menjador interior presidit per un bonic quadre històric del Masnou, ideal per aquells a qui agrada entaular-se a l’hora de gaudir d’un bon tiberi.

Destacar en aquest apartat l’horari especial del local, que coincideix amb l’horari del mercat. Així, l’Entremans obre les seves portes de dilluns a dissabte puntualment a les 6 del matí, i realitza un servei fins al migdia (excepte els dimarts i els dijous que, com tot el complex, amplia l’horari fins ben entrada la tarda).

Ressenyar finalment que l’edifici on s’ubica el mercat compta amb un aparcament gratuït per a clients amb un temps màxim d’estacionament d’una hora.

Menjador Interior de l'Entremans al Mercat Municipal del Masnou Fotografia: @bar_entremans

La seva cuina

Treballada com no podria ser d’una altra manera, amb productes frescos del propi mercat, la línia gastronòmica de l’Entremans és la que caldria esperar d’aquest tipus d’establiments. Un relat senzill i sincer amb protagonisme per les receptes tradicionals i les coccions de l’àvia, on les creacions contemporànies treuen el cap de manera inevitable gràcies a l’amor sincer del seu equip pel seu noble ofici.

D’aquesta manera, ens trobem amb una carta plena de matisos on hem pogut tastar plats tan clàssics com les manetes de xai o el seu excepcional cap i pota. Però on també conviuen sense complexos propostes tan imaginatives com el seu tàrtar de salmó amb ou ferrat i maionesa casolana o els seus ous estrellats amb bacallà confitat i patates fregides. Comentar, finalment, que l’equip de l’Entremans són els responsables de la bacallaneria del propi mercat del Masnou, el que els converteix en uns autèntics mestres en la cuina de tan preuat animal. I és que no podeu deixar de tastar cap dels seus deliciosos plats temàtics, com els seus mítics bunyols o la seva excepcional truita de bacallà.

Orella de porc del restaurant Entremans del Masnou Fotografia: @bar_entremans Uns dels arrossos del Bar Entremans del Masnou Fotografia: @bar_entremans

En poques paraules…

🍷 Cuina tradicional de mercat


🎩 Esmorzars de forquilla – Especialistes en bacallà
📕 Menú diari. 17€ laborals

💶 Preu mitjà de la carta 15 €/persona
🕒 Horari: ? Dilluns, dimecres, dijous i dissabte de 6:00h a 16:00h ?? Dimarts i divendres de 6:00h a 20:00h
🌍 C/ Itàlia, 50. El Masnou

🚗 Aparcament gratuït a l’edifici del mercat (Màxim 1 hora)