El Masnou

Creperia / Gelateria Cosí

Creps gourmets per a paladars exigents

Creperia Cosi a el Masnou
Actualitzat: 2022

Les creps no només són una cosa de berenars glamurosos o de postres refinats. Cada dia són més els restaurants que inclouen aquesta delícia francesa com a protagonista de brunch, sopars informals o dinars improvisats. I és precisament amb aquesta filosofia que us recomanem la visita a la Creperia/Gelateria Cosí del Masnou.

Un local situat a l’interior de la flamant Plaça Nova de les Dones del Tèxtil – si ens ho permeteu, un dels nous centres neuràlgics de la vila – que ofereix al visitant una de les cartes de creps més interessants, variades, imaginatives i gourmet de la comarca.

(…) cal destacar la seva terrassa climatitzada, un dels punts forts del local que us permetrà gaudir de les seves fantàstiques creps, faci la temperatura que faci al Masnou.

El local

D’esperit jove i alegre, molt en la línia del caràcter foodie amb què s’identifica la marca, l’establiment que dóna lloc a la Creperia/Gelateria Cosí és el que podríem denominar com un espai sense etiquetes. Un recinte obert, pensat per funcionar de manera pràctica i amb capacitat per encabir els clients que només volen agafar un gelat de passada i aquells qui demanden d’una sala on entaular-se.

En aquest sentit cal destacar la seva terrassa climatitzada, un dels punts forts del local que us permetrà gaudir de les seves fantàstiques creps, faci la temperatura que faci al Masnou.

Pel que fa a l’aparcament, comentar que la Plaça Nova de les Dones del Tèxtil compta amb un pàrquing privat de pagament i que els responsables de la creperia disposen de tiquets de descompte d’una hora per a clients del local.

Terrassa de la creperia Cosi al Masnou Fotografia: @creperiagelateriacosi

La cuina

El gran secret per preparar una bona crep artesanal és comptar amb una bona base per produir la massa. Un element sensible que és precisament el gran punt fort de la Creperia/Gelateria Cosí, que utilitza farina de blat sarraí en totes les seves creacions. Una farina d’alta qualitat que dóna lloc a una carta especialment gourmet pensada per ser llaminera a la vegada que sibarita.

Dit això, volem diferenciar clarament una carta de contraposicions on destaquen d’igual manera creacions salades com la seva crep “Sibarita” amb pernil ibèric de gla, formatges, ruca i tomàquet sec o la “Delicatessen” amb salmó fumat, espinacs frescos, ceba tendra, salsa de formatge de cabra i nous; i creacions dolces com la seva “Pantera Rosa” amb maduixots, gelat de cheesecake, coulis de fruits vermells i escuma de mascarpone i la “Madame Tatin”, amb poma caramel·litzada, gelat de vainilla i canyella, nata i crumble de galeta. Per cert, no us podeu perdre la seva proposta de menú (11€), disponible en dinars i sopars cada dia de la setmana.

Crep salat Creperia Masnou Fotografia: @creperiagelateriacosi Crep Dols Gelateria Cosi El Masnou Fotografia: @creperiagelateriacosi

En poques paraules…

🍷 Creps artesanals de blat sarraí


🎩 Terrassa exterior calefectada – Dinars, sopars i berenars – Gelats d’alta qualitat
📕 Menú. 11€ Laborals i cap de setmana (Menú per compartir. Mínim 2px)
💶 Preu mitjà de la carta. 15 €/persona
🕒 Horari: 🌞🌛 Dilluns a diumenge
🌍 Plaça Nova de les dones del Tèxtil. El Masnou

🚗 Aparcament a l’interior de la plaça amb 1 hora gratuïta amb un tiquet del restaurant