El Masnou

La Bodega del Port

Molt més que un restaurant mariner

La Bodega del Port del Masnou
Actualitzat: 2022

Ubicat al cor mateix del Port Esportiu del Masnou, trobem La Bodega del Port. Un projecte gastronòmic amable i versàtil que encaixa a la perfecció amb la definició literal d’aposta segura. Un restaurant mediterrani, amb espai per visitar amb parella, per reunir-se amb els amics o gaudir de la família. Amb recursos per funcionar a base de platets per compartir o sorprendre el comensal amb un platàs d’allò més treballat.

Sempre optimista, La Bodega del Port és un restaurant que fuig i conviu amb els tòpics dels restaurants de port de la seva categoria. Un establiment alegre, lluminós, que exposa de manera magistral l’orgull i el saber fer propis de la cuina maresmenca.

Si per alguna cosa es distingeix la proposta gastronòmica de La Bodega del Port, és pel fort component gourmet que impregna totes i cada una de les seves creacions
⚓ El local

Dividit en quatre grans blocs – dos menjadors interiors i dues terrasses exteriors- el local on s’ubica el restaurant expressa com ningú la idea funcional i versàtil que embolcalla el projecte. Un entorn obert, amb espai perquè tothom s’hi senti a gust, on la gastronomia i la companyia són les veritables protagonistes de la vetllada.

Pel que fa a l’aparcament i com en tots els locals del Port del Masnou, recordar-vos que podeu deixar el cotxe en el seu ampli pàrquing de pagament situat just davant del restaurant.

Terrassa de La Bodega del Port a El Masnou Fotografia: @maresmegourmet
La seva cuina

Completament mediterrània, si per alguna cosa es distingeix la proposta gastronòmica de La Bodega del Port, és pel fort component gourmet que impregna totes i cada una de les seves creacions. Una voluntat per fer la feina ben feta, per apostar fort a l’hora de triar una matèria primera excepcional i sobretot per dotar de caràcter i personalitat una carta sincera i ben treballada.

D’aquesta manera, destaquem platets com els seus espaguetis amb llamàntol, els seus musclos al vapor o els seus bunyols de gamba vermella en el seu vessant de plats per compartir; el seu tàrtar de tonyina vermella, el seu melós de vedella a baixa temperatura o el seu “txuletón” de vaca vella per a àpats de primer i segon; i finalment el seu arròs melós de nècora o el seu arròs de pop a l’apartat de paelles.

Un plat de peix de La Bodega del Port del Masnou Fotografia: La Bodega del Port Arròs de la Bodega del Port del Masnou Fotografia: La Bodega del Port

En poques paraules…

🍷 Cuina mediterrània – Tapes, xarcuteria, arrossos, carns i peixos


🎩 Especialistes en vermuts – Experts en “Txuletón” – Diumenge a la tarda Música en Directe
📕 Menú diari. 19,50 € Laborals

💶 Preu mitjà de la carta. 25 €/persona
🕒 Horari: 🌞🌛 Dimarts a Diumenge
🌍 Port Esportiu El Masnou – Local 100

🚗 Aparcament de pagament al port. Possibilitat vals de descompte (Preguntar al local)