Argentona

Bar Odon

Mossegades informals al cor d’Argentona

Bar Odón Argentona
Publicat: 2022

Diu el refrany que la vida depèn dels ulls amb què et miris les coses. En el cas del Bar Odon, més que ulls podríem dir que el que modela la imatge és un filtre de modernitat extrema, que és capaç de convertir el típic bar de poble en una proposta “cool” de platets contemporanis.

Una fórmula informal i honesta, on la gastronomia de proximitat és la base d’un receptari ampli que fa d’Argentona i de la cuina maresmenca la seva principal font d’inspiració.

(…) el pica-pica forma part de l’ADN d’un restaurant pensat per visitar amb la parella o amb un grup d’amics de morro fi

El local

Ubicat en el que fou una antiga pastisseria de la vila, el local on s’ubica el Bar Odon es divideix en dues zones ben diferenciades. D’una banda l’espai interior, de mides reduïdes però molt acollidor; i de l’altra la terrassa exterior situada a l’interior de la històrica plaça de vendre d’Argentona. Dos espais carregats de bones vibracions que contribueixen a definir el caràcter local sobre el qual s’edifica la filosofia del restaurant.

Com sempre, i sobretot si no sou del poble, comentar-vos que podreu deixar el cotxe a l’aparcament de sorra que trobareu adjunt a l’Ajuntament del poble, o en un dels carrers propers a la zona de la Plaça nova.

Terrassa del Bar Odon a Argentona Fotografia: @bar.odon
La seva cuina

Si unes línies més amunt us dèiem que la proximitat i el caràcter maresmenc eren dos dels pilars que modelaven els fogons del Bar Odon, aprofitem aquest espai per fer referència al tercer gran ítem que condiciona la proposta del restaurant: la voluntat de construir una carta per compartir. I és que el pica-pica forma part de l’ADN d’un restaurant pensat per visitar amb la parella o amb un grup d’amics de morro fi.

Així, de la seva carta, destaquem plats com els seus musclos amb allioli suau, els seus ous de pagès estrellats amb foie, les seves aletes de pollastre a la barbacoa o la seva coca d’escalivada i sardines.

Plat del Bar Odon a Argentona Fotografia: @bar.odon Coca del Bar Odon a Argentona Fotografia: @bar.odon

En poques paraules…

? Gastrobar – Platets per compartir


? Productes de proximitat – Terrassa Exterior – Carta per emportar – Esmorzars
💶 Preu mitjà de la carta. 20-25 €/persona
🕒 Horari: ? ?Dimarts a diumenge
? 937 975 298

? Carrer Torras i Bages, 9. Argentona

🚗 Aparcament municipal gratuït a un minut del restaurant, situat al costat de l’Ajuntament