Palomino Fino & Golf (Sant Andreu de Llavaneres) Arrossets, tapes i bon producte

Restaurant Palomino Fino & Golf

Situat a l’interior de l’escola de golf HCP1 de Sant Vicenç de Montalt, trobem el Palomino Fino & Golf. Un restaurant obert a tots els públics que destaca pel seu repertori de paelles d’autor i la seva delicada selecció de tapes i platets mediterranis, treballats amb tècniques i recursos d’alta cuina.
  
La proposta perfecta per visitar amb un somriure a la boca i gaudir dels plaers de la bona vida acompanyats de la família o els amics.

Un restaurant obert a tots els públics que destaca pel seu repertori de paelles d’autor i la seva delicada selecció de tapes i platets mediterranis, treballats amb tècniques i recursos d’alta cuina

El local

Ampli i lluminós, el local on s’ubica el restaurant convergeix perfectament amb el to pausat i relaxat propi d’un club de golf. Una atmosfera amable, on destaca una gran terrassa exterior, sense cap mena de dubte un dels punts forts de l’espai.
  
Pel que fa a l’exterior, comentar que el complex esportiu es troba enmig de la carretera que uneix Sant Andreu de Llavaneres amb Sant Vicenç de Montalt, i que disposa d’un aparcament privat gratuït.

Una de les taules del Palomino Fino Golf
Fotografia: Maresme Gourmet

La seva cuina

Amb el producte fresc i de proximitat com a pedra filosofal de tots i cadascun dels seus plats, la cuina del Palomino Fino & Golf és un exemple perfecte de gastronomia feta amb el cor. Un model mediterrani, de coccions lentes i preparacions artesanes, pensat per fer brillar amb llum pròpia algunes de les receptes més mítiques i delicioses de la península.

  
D’aquesta manera ens trobem amb una carta dividida en dues grans seccions: les tapes, on no podeu deixar de tastar la seva històrica truita de “Betanzos”, els seus “callos” amb capipota, el seu lacon a la planxa o les seves mandonguilles amb sèpia; i els arrossos, on més enllà de la seva indispensable Paella Palomino, cal mencionar el seu arròs de pop, papada ibèrica i sobrassada, o el seu arròs caldós amb bacallà. Tot sense oblidar un fora carta excel·lent, on sovint apareixen els seus exquisits “txuletons”.

Un plat de salmó del restaurant Palomino Golf de Sant Vicenç de Montalt
Fotografia: Palomino Fino & Golf

Una paella del restaurant Palomino Golf de Sant Vicenç de Montalt
Fotografia: Palomino Fino & Golf

En poques paraules…

? Arrosseria i vermuteria. Tapes i platets
  
? Encurtits i peix fresc del Maresme – Tracte Familiar – Espai per a celebracions


? Menú 15€ (laborals i cap de setmana)
  
💶 Preu mitjà de la carta. 25-30€ persona


🕒 Horari: ?? Dimarts a diumenge


? 937 432 622
  
? Carretera de Cornellà a Fogars de Tordera. Km7
  
🚗 Aparcament gratuït davant del restaurant (Interior del club de Golf)