Noticia GourmetÉs hora de mimar-se! Prova el pack gastronòmic amb menú diari i massatge d’aquest hotel del Maresme

L’Hotel Dynamic de Caldes d’Estrac llança el nou pack gastronomia i benestar amb massatge + un menú al seu restaurant panoràmic

Pack massatge + menu al Maresme
Actualitzat: 2023

Dynamic Hotels presenta una nova oferta que combina una experiència única de benestar i gastronomia al seu restaurant panoràmic. El paquet Gastronomia & Benestar de Dynamic Hotels ofereix als seus clients l’oportunitat de gaudir d’un tractament terapèutic i del menú setmanal del Dynamic Restaurant, tot en el mateix dia.

Els tractaments terapèutics de Dynamic Hotels són la solució perfecta per a aquells que busquen reduir l’estrès i la tensió acumulats en el seu dia a dia. Amb un enfocament en la relaxació i la recuperació, ofereixen una àmplia gamma de teràpies dissenyades per millorar el benestar físic i mental dels clients. A més, el menú setmanal del Dynamic Restaurant ofereix una deliciosa gastronomia de proximitat.El paquet Gastronomia & Benestar està disponible de dijous a diumenge i comença a partir de 55€, incloent un menú diari en el restaurant panoràmic de l’hotel i un tractament terapèutic. Els clients podran gaudir d’un dia de descans i benestar a Caldes d’Estrac.

Per a més informació sobre el paquet Gastronomia & Benestar de Dynamic Hotels, podeu visitar el següent enllaç. No dubteu en aprofitar aquesta oportunitat per cuidar de la vostra salut i mimar el vostre paladar, reservant ja el vostre paquet Gastronomia & Benestar al Dynamic Hotels!