La revista gastronòmica del Maresme

Lumber. American Wood Restaurant (Mataró) Tradició americana

Logotip del restaurant Lumber de Mataró

Article publicat: Novembre 2015
  
El Lumber és un nou restaurant de Mataró ubicat al carrer Cuba número 19, molt a prop del centre de la ciutat. Ofereix el que ells mateixos defineixen com una versió molt autèntica de la cuina tradicional americana, i és ideal tant per anar-hi amb la parella com per fer-hi una visita amb la família o els amics.

El Lumber no és només un restaurant bonic i ben decorat, és un lloc on gaudir del plaer de menjar, i això es nota una vegada asseguts a taula

El local

D’ambient acollidor i tracte proper, el local destaca per tenir una decoració moderna i a la vegada rústica, que transporta al visitant a un univers i a un imaginari molt lligat a aquest concepte de restaurant tradicionalment americà.
 
Des dels llargs bancs destinats a les taules per a grups, fins als quadres de llenyataires de les parets, passant per l’uniforme dels cambrers o la il·luminació del menjador. Tots els elements tenen una lògica i una força molt especial, que doten de valor afegit a l’experiència gastronòmica que ens ofereix el restaurant.

Interior del restaurant Lumber de Mataró
Fotografia: Restaurant Lumber

La seva cuina

I és que el Lumber no és només un restaurant bonic i ben decorat, és un lloc on gaudir del plaer de menjar, i això es nota una vegada asseguts a taula. Com hem dit, la seva cuina és tradicionalment americana, i això implica una carta on els filets, els entrecots, les costelles o les hamburgueses són protagonistes absoluts.
 
Si teniu ganes de visitar-los, us recomanem que hi aneu amb gana, que comenceu demanant un entrant suau, com les seves anelles de ceba, i que després gaudiu de l’experiència de tastar el seu impressionant filet de cérvol o el seu imponent plat de costelles. Estem convençuts que no us defraudaran. Per cert, no reserven taula, així que us recomanem que els visiteu en una hora prudent si no voleu esperar massa.

Un filet de cèrvol del restaurant Lumber de Mataró
Fotografia: Maresme Gourmet

Una hamburguesa del restaurant Lumber de Mataró
Fotografia: @africaeme

Un costillar del restaurant Lumber de Mataró
Fotografia: @billete_solo_ida

Guia de restaurants gourmet