Mataró

La Betana

Un bistró bar de cuina saludable al centre de Mataró

La Betana Restaurant Mataró
Actualitzat: 2022

Ubicat al centre de Mataró, dins la plaça que se situa darrere l’ajuntament de la ciutat, trobem la Betana. Un bistró bar de cuina oberta i plats saludables on podreu gaudir d’una interessant proposta d’esmorzars de forquilla, tapes per compartir i mossegades informals.

Un espai sense etiquetes, perfecte per passar una bona estona amb la parella o els amics, en un entorn ple d’energia i bones vibracions.

(…) els plats de la Betana són el que podríem considerar com un exercici healthy i simpàtic de la tan reivindicada cuina de quilòmetre zero.
El local

El local on s’ubica la Betana és més que mai un reflex de la personalitat de la seva propietària. Una decoradora d’interiors especialitzada en Feng Shui que ha volgut convertir tots i cada un dels racons del restaurant en un exercici d’harmonia i bon gust. Un caràcter tranquil i ple de vida que es transmet ràpidament al visitant des del primer moment en què s’asseu en una de les seves taules.

Pel que fa a la seva distribució, comentar que La Betana es divideix en el que podríem considerar com a dos menjadors: una terrassa exterior oberta en dies de calor i un petit menjador interior.

Passant a l’exterior, recordar-vos que l’espai es troba en una zona de vianants, i que si us heu d’acostar al centre amb cotxe, podeu aparcar en un dels molts pàrquings de pagament de la zona.

Interior del restaurant La Betana Mataró Fotografia: @la.betana
La seva cuina

Amb els productes de proximitat com a bandera, i l’alimentació saludable de la Montse Bradford com un dels pilars de la seva visió gastronòmica, els plats de la Betana són el que podríem considerar com un exercici healthy i simpàtic de la tan reivindicada cuina de quilòmetre zero. Una fórmula relaxada on els entrepans i les tapes per picar marquen el ritme d’una carta sincera, pensada per fer sentir en tot moment còmode al visitant.

Així, si ens endinsem en la seva cuina, trobarem plats tan destacables com el seu Bagel de cereals amb tofu, maio vegana de casa, alvocat, pesto, tomàquet i enciams o el seu Croissant francès Héritage farcit, a la seva carta de matins; Natxos ECO amb salsa de cheddar i “jalapeños” o les seves patates braves, en l’apartat de plats per picar; i el seu Tàrtar de tonyina, alvocat i tomàquet, marinats amb oli de sèsam i soja o el seu Buns de tonyina marinada, brots brunoise, maionesa de wasabi suau i ceba cruixent amb patates en la seva secció dedicada als àpats.

Tàrtar del restaurant La Betana a Mataró Fotografia: @la.betana Santwich del restaurant La Betana a Mataró Fotografia: @la.betana

En poques paraules…

🍷 Bistro/ Bar al centre de Mataró


🎩 Terrassa Exterior – Esmorzars Saludables – Sucs naturals – Carta de plats vegans

💶 Preu mitjà de la carta. 15-20 €/persona
🕒 Horari: 🌞 Migdia : De dimarts a dissabte 🌛Nit : dimecres a dissabte
🌍 Carrer d’En Palau, 14

🚗 Aparcament privat més proper: La Riera, Can Xammar i Plaça de les Tereses.