Erice (Vilassar de Mar) Cuina gourmet a Vilassar de Mar

Restaurant Erice - Vilassar de Mar

Situat a escassos metres del que podríem considerar com el circuit més comercial del poble, en un dels extrems de la Plaça Josep Tarradellas, trobem el restaurant Erice. Un petit tresor sibarita, amb un receptari modern de plats exquisits i bon producte, que estem convençuts es convertirà en una de les troballes gourmet més especials que podreu fer a la zona de Vilassar de Mar.

Un projecte de cuina artesana, de tracte íntim i ambient acollidor, que us recomanem visitar en petit comitè. Sigui acompanyats per la parella o ben escortats per la família o un grup d’amics de morro fi.

Un petit tresor sibarita, amb un receptari modern de plats exquisits i bon producte, que estem convençuts es convertirà en una de les troballes gourmet més especials que podreu fer a la zona de Vilassar de Mar

🌞 El local

De dimensions reduïdes, el local on s’ubica el restaurant ens parla directament del tipus de cuina que practica l’Erice. Una proposta que cuida els detalls, que no té cap problema en ensenyar-nos la matèria primera que després trobarem al plat i que, per sobre de tot, vol ser hospitalària amb el visitant. Destacar en aquest punt els seus dos menjadors, un d’interior i un altre d’exterior.

Pel que fa a l’aparcament, si heu d’agafar el cotxe per acostar-vos a Vilassar, teniu dues opcions. O bé buscar lloc a la zona propera al restaurant (la qual cosa pot resultar complicada) o optar per l’opció de pagament que teniu al pàrquing privat del Mercat (Aparcaments Costa Brava SL).

Terrassa del restaurant Erice a Vilassar de Mar @restauranterice

🍳 La cuina

Diuen els que en saben que una de les coses més importants a l’hora de parlar de la proposta gastronòmica d’un restaurant, és poder-li aplicar l’adjectiu “honesta” a l’hora de definir la seva filosofia. I precisament aquest és un dels punts forts del receptari de l’Erice. Una filosofia molt contemporània, amb una absència total de fregits, on els gustos i les virtuts dels seus dos responsables es veuen reflectides en totes i cada una de les seves creacions.

Així, i per tal que us en podeu fer una idea del que trobareu al restaurant, volem ressaltar plats com el seu caneló de gorgonzola, el seu tomàquet de temporada amb ventresca, el seu tentacle de pop, la seva coca de sardina fumada, el seu steak tàrtar, o la seva espatlla de xai cuinada a baixa temperatura. Per cert, si sou vegetarians, podreu visitar el restaurant sense problemes, ja que disposen d’una àmplia oferta de plats enfocats a aquest col·lectiu.

Plats del restaurant Erice a Vilassar de Mar @restauranterice Ou estrellat del restaurant Erice de Vilassar de Mar @restauranterice

En poques paraules…

🍲 Cuina mediterrania per compartir


🎩 Ambient acollidor – Terrassa – Selecció de Vins
💵 Menú diari. 📕🌞 17€ (Laborals) 📗🌞 27€ (Cap de Setmana)

📋 Preu mitjà de la carta 30€/persona
🕓 Horari: 🌞 Migdia: Dimarts a Diumenge🌜Nit: Dimarts a Dissabte
📞 682 100 585

🚩 Plaça de Josep Tarradellas, 57-59, Local 1. Vilassar de Mar

🚗 Aparcament per la zona o pàrquing privat del Mercat (Aparcaments Costa Brava SL)


Ajuda'ns a créixer

Si t'agrada aquesta revista segueix-nos a les nostres xarxes socials.
Junts convertirem el Maresme en un autèntic territori gourmet

Nosaltres

Tant si ets un maresmenc fanàtic i orgullós de la teva terra, com si ets un turista intrèpid amant de la bona gastronomia, benvingut a Maresme Gourmet!

Publicitat

Maresme Gourmet és una eina de màrqueting que ofereix als seus clients la possibilitat de connectar amb un públic gourmet, localitzat en el territori del Maresme.

Contacte

Si necessites parlar amb nosaltres la millor manera de contactar-nos és escriure’ns un correu electrònic a la nostra adreça: info@maresmegourmet.com